Your cart
93 428 07 77
Home > > > Curso de Sommelier Semipresencial >

Curso de Sommelier Semipresencial

C
Curso
(See all)
 
Curso de Sommelier Semipresencial 3.100 €
+ taxes UB 442  € 
More
information
Madality: Semipresencial
Credits: 27 ECTS - 675 horas lectivas
Dates: 14/10/2019 to 12/06/2020
Language: Spanish
Contact us ››
3.100 €
+ taxes UB 442  € 

Requisitos de acceso y titulación

v  Requisitos

Ø  Experiencia en el sector

Ø  No es necesaria titulación universitaria previa

 

v  Adjuntar la siguiente documentación en el momento de rellenar la solicitud de admisión

Ø  Datos personales y académicos

Ø  Currículum Vitae

Ø  Titulación universitaria (si procede)

Ø  Carta de motivación

 

v  Pago del importe de la reserva de plaza

v  Entrevista con el director/a del curso

v  Notificación de admisión, indicando el procedimiento a seguir para la matriculación


En el proceso de selección se tiene en cuenta la experiencia en el sector de la restauración o vitivinícola, así como un vínculo profesional en el mundo del vino. En el caso de no tener esta experiencia, desde coordinación académica se recomienda la realización previa de cursos relacionados con la cata de vinos y su servicio para que podáis así empezar a familiarizaros con el proceso de cata y la teconología de servicio.

Una vez superado el programa, el alumno recibirá la siguiente titulación:

  • Certificado de Extensión Universitaria.

Give your opinion

Hola em dic Montse Llebot Velando, aquest any 2018-19 he fet el curs de Sommelier Semipresencil. El curs de Sommelier Semipresencial et permet estudiar i treballar a la vegada. El materil del curs és molt complert amb vídeos i articles complementaris. Els professors són professionals del món del vi. Al llarg del curs es fan dos sortides relacionades amb les matèries, on es visiten bodegues i pots conèixer els productes que fan, les metodologies, les persones que ho fan possible, molt interessant. Així que animo a la gent que li agradi el món del vi que faci aquest curs per la flexibilitat horària i els grans coneixements que aporta.

Montse Llebot Velando

Bones, durant el curs 2016-2017 vaig fer el Curs de Sommelier Semipresencial. El curs em va donar la possibilitat de fer un canvi professional, sense haver de deixar la meva feina. El que més em va agradar va ser l'agilitat per poder gestionar el meu temps d'estudis i poder fer el curs des de casa. També remarcar el tema del material rebut, que era molt complet, i el contacte amb els professors molt àgil, els quals es notava que eren del sector professional del vi i hostaleria. Durant el curs, també fas sortides a bodegues i aprens a fer cates de manera presencial.Només us volia animar a fer-lo, tant si sou professionals del sector com no, jo vaig començar-lo com a hobby, i l'any següent em vaig reenganxar al curs de Sommelier Presencial.. Ara puc dir que m'ha canviat la vida i també la meva feina… Cada dia estic aprenent coses noves.. Gràcies a tots el professionals i grans persones que vaig conèixer.. Keep Going !!!

Elisenda del Valle

Publish comment: