Bachelor's Degree in Tourism | Hotel Management Specialization within Bachelor's Degree in Tourism

G
Modality: Presencial
Lasting: 4 courses (240 ECTS)
Languages: Spanish, English, Catalan
Specialization within: Bachelor's Degree in Tourism

Opinions

Testimonis

Anna Bayarri

"Al CETT vaig obtenir els primers coneixements sobre el sector, els hotels, les agències de viatges, i vaig descobrir el que es fa a les consultores turístiques -vaig tenir l'oportunitat d'estar un temps a CETT Consultors, on també vaig veure altres tasques que es realitzaven a l'Escola-. Estudiar-hi va suposar per a mi una etapa fantàstica en què vaig gaudir moltíssim, i on vaig fer molts bons amics, que encara mantinc." D'aquesta manera defineix l'Anna Bayarri, de 30 anys, la trajectòria com a estudiant al CETT, on va cursar, entre els anys 1997 i 2000, la diplomatura de turisme.

"Vaig utilitzar el Servei de Borsa de Treball de l'Escola, i com a conseqüència, vaig entrar a Sol Meliá. Al principi, l'any 1999, vaig començar fent pràctiques al departament comercial de l'Hotel Meliá Barcelona, després em van proposar que m'hi quedés... i avui encara hi treballo."

Carlos Llunch
International Sales Manager, a Meliá Barcelona

M'agradaria reconèixer la innovació del CETT i les ganes de seguir formant bons professionals en el sector del turisme, així com fer una especial menció a la Maria Abril. El reconeixement per part del sector de l'Escola m'ha obert portes professionals i a més, la primera feina la vaig aconseguir gràcies a una professora del CETT, mentre que els amics que hi vaig fer m'an marcat i encara em marquen.

Eduard Vilà
Director de l'Hotel Golf Perelada & Wine Spa

Al CETT (del qual destaca la proximitat del professorat/personal amb l'alumnat i del qual recordo especialment el viatge a Iugoslàvia abans del conflicte armat) vaig combinar durant tres anys els estudis amb les pràctiques i el desenvolupament professional, la qual cosa em va servir per adonar-me del sacrifici que comporta la nostra professió. Ara, duc la gestió de l'Hotel, del golf i del Centre welness de teràpies relacionades amb el vi.

Jaume Valldaura
Director de RRHH al Penha Lohga Hotel Spa de Sintra (Portugal)

El CETT ha tingut un impacte molt important en la meva trajectòria professional; no només a l'inici, quan em van donar el coneixement i les aptituds necessàries per desenvolupar-me còmodament en el sector; sinó sobretot durant la meva etapa com a docent de l'Escola, quan vaig reorientar la meva vida professional cap a l'àrea de formació i la gestió de les persones.
Com a professional dels recursos humans en el sector hoteler he tingut la sort de poder comparar el CETT, la nostra Escola, amb altres centres amb probablement més reconeixement internacional, i puc afirmar que el CETT els té poc a envejar.

Jordi Sala
Director de RRHH de l'Hotel Arts Barcelona

El CETT va ser on vaig descobrir la meva passió real per l'hostaleria. Vaig conèixer professors i professionals que em van inspirar per dedicar-me seriosament a aquest sector. Així, com a centre formatiu en destacaria, d'una banda, la proximitat que hi ha entre tothom, i de l'altra, l'ampli ventall de possibilitats que s'obre quan entres en contacte amb tots aquells professionals que durant la carrera pots arribar a conèixer.

José Martí
Gerent general de l'Hotel Intercontinental West Miami

"Vaig sortir molt preparat en coneixements i també va ser primordial el nivell d'idiomes assolit". En José, que acaba de participar a la Trobada Escola+Universitat+Empresa "amb el propòsit d'incorporar estudiants del CETT en el Programa de desarrollo Gerencial, perquè siguin els futurs directors dels nostres hotels" recomana a l'alumnat "tenir sempre una actitud positiva, i ganes d'aprendre més."

Marga Cabo
Directora del Càmping Vall de Camprodon

El CETT m'ha obert les portes al món del turisme. Abans de cursar turisme vaig visitar diversos centres de Barcelona, però el CETT em va atraure de seguida i l'elecció va resultar molt positiva, ja que disposa de molts bons docents. Vaig començar a cursar la carrera al carrer Canuda, al centre de Barcelona, mentre que el curs pont el vaig fer a les noves instal·lacions a la Vall d'Hebron. Quin canvi!

David Gómez
Director del Càmping Els Roures, administrador del Càmping Xenturri SL i president de l'Assocació de Càmpings de Muntanya del Pirineu Català

Voldria destacar que tinc molts bons records de la meva vida d'estudiant al CETT, tot i que ara mateix no recordo especialment cap anècdota. El que sí que m'agradaria explica és que com a centre formatiu, em sembla digne de destacar el tracte familiar que rep l'alumnat durant la formació.

Mercè Barrera
Supervisora de guest service dels hotels PortAventura i Hotel El Paso

Amb 26 anys, treballa com a supervisora de guest service dels hotels PortAventura i Hotel El Paso. Allà, a banda de les tasques més habituals, participa en un nou Comitè d'Atenció al Visitant del Parc.
La Mercè es mostra molt satisfeta amb aquesta feina i elogia l'ensenyament rebut al CETT, del qual destaca, per sobre de tot, el professorat i l'orientació facilitada a l'hora d'incorporar-se al món labora. "Ara em plantejo la possibilitat de realitzar el màster en Direcció Estratègica de Qualitat", comenta tot pensant en les seves espectatives de futur.

Mònica Querol
Coordinadora de RRHH al Novotel London Excel, Accor

Va acabar la carrera i va passar un any a Alemanya, treballant per Sol Inn (Meliá Group) de cambrera, i després com encarregada. Al 1998 va anar a Londres, on va trobar feina d'ajudant de governanta i, després d'un any, a la recepció. Va passar 4 anys treballant a la recepció d'hotels de 4 estrelles, l'últim el Novotel London City South, on va acabar com a cap de restaurant. Finalment va sorgir la feina actual, de coordinadora de RRHH al Novotel London Excel, Accor.

Norma Galofré
Directora del Gallery Hotel ***** de Barcelona

He mantingut un estret vincle amb el CETT, del qual destacaria l'equip humà, que ha fet possible que l'Escola esdevingui un referent pel que fa a la formació a tots els nivells dins del món del turisme i l'hostaleria.

Pere Gelis (Pare) i Joan Gelis (Fill)
Sotsdirector d'exportació d'Hotels Catalonia i segon cap de recepció a l'Hotel Hesperia Tower, respectivament

"Son moltes les anècdotes viscudes, com a estudiant i com a col·laborador actiu del CETT, però recordo amb molt d'afecte les il·lusions posades per part del Sr. Gaspar Espuña per a allò que avui és una realitat, com va ser tancar una etapa a l'antic Centre del carrer Canuda i iniciar-ne una de nova en l'emplaçament actual, amb les magnífiques instal·lacions amb que es compta actualment i que fan al "nou CETT" un referent a nivell internacional, trobant-se entre les millors escoles de turisme del món". Pere Gils Garcia, de 56 anys, parla així de l'Escola on va cursar la formació en tècnic en empreses i activitats turístiques i la diplomatura en turisme.

El seu fill, Joan Gelis, afegeix: "A mi m'ha aportat tota la formació teòrica sobre l'àmbit del turisme i una manera de treballar i entendre aquesta professió tan sacrificada però alhora gratificant, i m'ha permès conèixer persones que ara són molt importants en la meva vida professionalment i personal."

Robert Comabella
Responsable de vendes d'Abba Hoteles

En Robert va utilitzar el servei de Borsa de Treball del CETT per trobar aquesta feina, de la qual se sent molt satisfet: "he compaginat bé els meus estudis amb altres habilitats i aptituds personals, fet que m'ha permès desenvolupar un perfil molt comercial, enfocat a les ventes", i afegeix que li agradaria seguir en la branca comercial "perquè et pot obrir camí en el sector i en d'altres".

Roberto Torregrosa
Director general d'Hotels de 5 del grup Husa Hoteles
*

El CETT, des de l'inici, ha estat la meva alimara en el sector del turisme. M'ha donat l'oportunitat de fer-me a mi mateix, conèixer en profunditat el sector i subsectors, relacionar-m'hi i, sens dubte, desenvolupar-me en el món acadèmic.