Photography from: Teaching staff | Catering Management Masters
Universidad de Barcelona
Teaching staff
Specialization within Official Master in Hospitality Management
Call for applications: October 2021

Teaching staff

Direction

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director of the Master's Degree of Hospitality Management. Coordinator of the F&B Management specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Sostenibilidad, Gestión de la restauración
Block/Department: Cocina; Direcció estrarègica; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas; Restauración

Coordination

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Master in Hotel Management & Catering Coordinator, specializing in Catering Management CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Marketing y comercialización; Restauración; Sumillería

Faculty

ESTER ALMENAR TAYA

Marketing Consultant Koncepts
PhD in Communications Universitat Ramón Llull
Block/Department: Direcció estrarègica; Marketing y comercialización

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Corporate Purchasing Director Abba Group
Master in Management of International Purchasing Universitat Ramón Llull
Block/Department: Hotelería; Restauración

JORDI ARCOS PUMAROLA

Lecturer & Researcher in Tourism & Culture CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Education, Society and Quality of Life Universitat de Lleida
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Patrimonio, Turismo cultural, Turismo literario
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Turismo y cultura; Turismo y territorio

EDUARD AVILA MORERA

GastroFira's Operations Manager Fira de Barcelona
Bachelor in DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Block/Department: Restauración

ALEXIS BARCELÓ GUEZ

Managing Director ABAL Consulting
Bachelor in Tourism, Hotel Management Universidad de Alicante
Block/Department: Direcció estrarègica

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
in
Area of expertise: Coctelería, Neurogastronomía
Block/Department: Economía y empresa; Innovació; Sumillería

ANAIS CAVALLÍN

Coordinator of Hotel Management, specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Business Tourism & Events HTSI
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Gestión de ventas, Comercialización hotelera, Marketing hotelero
Block/Department: Hotelería; Marketing y comercialización

ISABEL CODERCH VERGES

Founder and CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Bachelor in Food Science and Technology Universidad Autónoma de Madrid
Block/Department: Restauración

ESTHER COMÍN CELADES

Fundadora The Hub - Hotel & Spa Consulting
Master in Business Management EAE Business School EAE Business School
Block/Department: Derecho y políticas turísticas; Hotelería

JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Master in MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Block/Department: Aprendizaje práctico aplicado; Cocina; Direcció estrarègica

RICARD DOGA MEDIÑA

Rooms Division Manager Casa Bonay
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Block/Department: Economia i finances

OSCAR ANDRÉS FUENTES LOYOLA

Product Manager Formació Continua CETT
Master in Master in Business Research Universitat de Barcelona

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director & Owner Vattoo2018 S.L
Bachelor in Business Management Universitat Pompeu Fabra
Block/Department: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauración

PABLO GRANELL RUÍZ

International CEO RUSTICAE
Master in Master Certificate in Hospitality Management Cornell University
Block/Department: Marketing y comercialización

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bachelor in Economics Universitat Autònoma de Barcelona
Block/Department: Direcció estrarègica; Innovació

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direction and coordination of Masters and Postgraduates CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
PhD in International in Geography, Territorial Planning and Environmental Management Universitat de Barcelona
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Gastronomía; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización; Turismo y territorio

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinator of the Master's Degree in Hospitality Management, Hotel Management specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Aplicación de sistemas de fidelización, Gestión de experiencias
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Organización empresas y gestión de las personas

STEFANO MARINELLI

Innovation and Talent Developement Expert
Master in Human Resources Management ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona
Block/Department: Organización empresas y gestión de las personas

ANTONI MATAS TARRUELLA

Director Europaper - Enric Cirici, SLU
Bachelor in Business Management Universitat Ramón Llull
Block/Department: Economia i finances

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Hospitality Manager Hospitals Vall d’Hebron
Bachelor in Business Management Universitat Oberta de Catalunya
Block/Department: Restauración

ELENA ROQUE GUERRERO

Career Services CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Block/Department: Restauración

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Coordinator of the Research Group in Food and Gastronomy Innovation CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Food Business Management Universitat de Barcelona
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Area of expertise: Gastronomía y bienestar, Innovación culinaria, Neurogastronomía
Block/Department: Cocina; Economia i finances; Innovació

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
in
Block/Department: Marketing y comercialización

WILLEM VAN ROSSEM

General Manager GUESTCONNECTION
Master in Customer Service & Service Culture Cornell University, United States of America
Block/Department: Hotelería; Marketing y comercialización; Organización empresas y gestión de las personas