Photography from: Teaching staff | Catering Management 100% english
Universidad de Barcelona
Academic Offer
Teaching staff
Specialization within Official Master in Hospitality Management

Teaching staff

Direction

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director of the Master's Degree of Hospitality Management. Coordinator of the F&B Management specialization CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Sostenibilidad, Gestión de la restauración
Block/Department: Cocina; Economía y empresa; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas; Restauración

Faculty

ESTER ALMENAR TAYA

Marketing Consultant
PhD in Communications Universitat Ramón Llull
Block/Department: Economía y empresa; Marketing y comercialización

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Corporate Purchasing Director Abba Group
Master in Management of International Purchasing Universitat Ramón Llull
Block/Department: Hotelería; Restauración

EDUARD AVILA MORERA

GastroFira's Operations Manager Fira de Barcelona
in
Block/Department: Restauración

ROBERTO BERNARDI

Senior Director of Revenue Management CIGAHOTELS ESPAÑA SLU
Bachelor in CFP

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bartender and I+D Manager Negroni Cocktail Bar
in
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Area of expertise: Coctelería, Neurogastronomía
Block/Department: Cocina; Economía y empresa; Marketing y comercialización; Sumillería

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Business Strategy Consultant ANDA Marketing Estratégico
PhD in Industrial Engineering Universitat Politècnica de Catalunya
Block/Department: Economía y empresa; Organización empresas y gestión de las personas

ISABEL CODERCH VERGES

Founder and CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Bachelor in Food Science and Technology Universidad Autónoma de Madrid
Block/Department: Restauración

GLORIA GARCÍA SORRIBES

Consultant INMARK
Bachelor in Market Research Universitat de Barcelona

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director & Owner Vattoo2018 S.L
Bachelor in Business Management Universitat Pompeu Fabra
Block/Department: Restauración

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinator of the Master's Degree in Hospitality Management, Hotel Management specialization CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Aplicación de sistemas de fidelización, Gestión de experiencias
Block/Department: Economía y empresa; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultant in human resources
PhD in Tourism Universitat de Girona
Block/Department: Organización empresas y gestión de las personas

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Hospitality Manager Hospitals Vall d’Hebron
Bachelor in Business Management Universitat Oberta de Catalunya
Block/Department: Restauración

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Bachelor in Chemistry and Food Science & Technology Universitat Autònoma de Barcelona
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Block/Department: Economía y empresa; Restauración

MANEL ROIG DEL TARRÉ

Food & Beverage Manager ARAMARK
Postgrado in Hotel Management and Organization Universitat de Barcelona
Block/Department: Restauración

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
Master in PDG IESE Business School - Universidad de Navarra
Block/Department: Economía y empresa

LLUÍS SAEZ GIOL

LLUÍS SAEZ GIOL

Consultant and Social Researcher ESADE, UAB, Consultor i investigador independent
PhD in Sociology Universitat Autònoma de Barcelona

GLORIA SANMARTÍN ANTOLÍN

People Director AXEL HOTELS
Master in Touristic Business Management EUHT CETT-UB

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Coordinator of the Research Group in Food and Gastronomy Innovation CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Master in Food Business Management Universitat de Barcelona
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Area of expertise: Gastronomía y bienestar, Innovación culinaria, Neurogastronomía
Block/Department: Cocina; Marketing y comercialización; Restauración

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Consulting Partner Sevyservice Associates, S.L.
PhD in Business Studies Universitat de Barcelona
Block/Department: Economía y empresa

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Growth Manager Compass Group
Bachelor in Tourism: Hotel Management specialization EUHT CETT-UB
Block/Department: Economía y empresa; Hotelería; Restauración