Photography from: Teaching staff | Master in Catering Management
Universidad de Barcelona
Academic Offer > Catering Management >
Teaching staff
Specialization within Official Master in Hospitality Management
Call for applications: October 2021

Teaching staff

Direction

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director of the Master's Degree of Hospitality Management. Coordinator of the F&B Management specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Sostenibilidad, Gestión de la restauración
Block/Department: Cocina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas; Restauración

Coordination

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Master in Hotel Management & Catering Coordinator, specializing in Catering Management CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización; Restauración; Sumillería

Faculty

ESTER ALMENAR TAYA

Marketing Consultant
PhD in Communications Universitat Ramón Llull
Block/Department: Direcció estrarègica; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Corporate Purchasing Director Abba Group
Master in Management of International Purchasing Universitat Ramón Llull
Block/Department: Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Restauración

IVÁN ÁLVAREZ LEÓN

CEO Emotional Data
PhD in Urbanism Universitat Politècnica de Catalunya
Block/Department: Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Restauración

JORDI ARCOS PUMAROLA

Lecturer & Researcher in Tourism & Culture CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
PhD in Education, Society and Quality of Life Universitat de Lleida
Investigation group: Turismo, Cultura y Territorio
Area of expertise: Patrimonio, Turismo cultural, Turismo literario
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Turismo y cultura; Turismo y territorio

EDUARD AVILA MORERA

GastroFira's Operations Manager Fira de Barcelona
Bachelor in DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Block/Department: Restauración

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
in
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Area of expertise: Coctelería, Neurogastronomía
Block/Department: Economía y empresa; Innovació; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Sumillería

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Business Strategy Consultant ANDA Marketing Estratégico
PhD in Industrial Engineering Universitat Politècnica de Catalunya
Block/Department: Direcció estrarègica; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas

JORDI CASTELLÓ GRASA

Associate Consulting Pax Advising
Bachelor in BA Ciencies Socials New York University
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía

ISABEL CODERCH VERGES

Founder and CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Bachelor in Food Science and Technology Universidad Autónoma de Madrid
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Restauración

JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Master in MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Block/Department: Aprendizaje práctico aplicado; Cocina; Direcció estrarègica

LAIA ENCINAR PRAT

Technical suport of the Degree in Tourism CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Recerca en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director & Owner Vattoo2018 S.L
Bachelor in Business Management Universitat Pompeu Fabra
Block/Department: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauración

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bachelor in Economics Universitat Autònoma de Barcelona
Block/Department: Direcció estrarègica; Innovació

RAMÓN IGLESIAS TOVAR

Founding partner EmicThinking
Bachelor in Humanities Universitat Pompeu Fabra
Block/Department: Direcció estrarègica; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización

FABIOLA LAIRET OLIVEROS

Owner and executive chef Robata y Monster Sushi
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Block/Department: Cocina; Organización empresas y gestión de las personas; Restauración

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direction and coordination of Masters and Postgraduates CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
PhD in International in Geography, Territorial Planning and Environmental Management Universitat de Barcelona
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización; Turismo y territorio

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinator of the Master's Degree in Hospitality Management, Hotel Management specialization CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Aplicación de sistemas de fidelización, Gestión de experiencias
Block/Department: Direcció estrarègica; Empresas y servicios turísticos; Hotelería; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas

SANDRO LUCARINI LABARTA

in
Block/Department: Direcció estrarègica; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía

JOSÉ Mª MARCOS PUJOL

Project and Investment Manager Mercabarna
Bachelor & MSc in PDD Business Administration and Management, IESE Business School - University of Navarra IESE Business School - Universidad de Navarra
Block/Department: Direcció estrarègica

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultant in human resources
PhD in Tourism Universitat de Girona
Block/Department: Organización empresas y gestión de las personas

M JOSÉ MORERA ELPÓN

Architect Director ZINKARQ Estudio de Arquitectura
Bachelor in Architect Universidad de Sevilla
Block/Department: Cocina; Restauración

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Hospitality Manager Hospitals Vall d’Hebron
Bachelor in Business Management Universitat Oberta de Catalunya
Block/Department: Restauración

DAVID PEGUERO MANZANARES

Avda. Can Marcet 36-38 Estudis d’Hotrleria I Turisme S.A
Master in Dirección de Empresas Hoteleras y de Restauracion Universitat de Barcelona
Investigation group: Alojamientos Turísticos y Restauración
Area of expertise: Gestión hotelera
Block/Department: Restauración

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Bachelor in Chemistry and Food Science & Technology Universitat Autònoma de Barcelona
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Block/Department: Economía y empresa; Restauración

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
Master in PDG IESE Business School - Universidad de Navarra
Block/Department: Direcció estrarègica

ELENA ROQUE GUERRERO

Career Services CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Hospitality Management EUHT CETT-UB
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Restauración

ALMUDENA SALAS MÁRMOL

Manager hotel consulting COOL HOTELS & CONSULTING
Master in Innovative Hospitality Management ESADE
Block/Department: Derecho y políticas turísticas; Empresas y servicios turísticos; Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Organización empresas y gestión de las personas

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Coordinator of the Research Group in Food and Gastronomy Innovation CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Master in Food Business Management Universitat de Barcelona
Investigation group: Cocina y Gastronomía
Area of expertise: Gastronomía y bienestar, Innovación culinaria, Neurogastronomía
Block/Department: Cocina; Direcció estrarègica; Innovació; Restauración

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Consulting Partner Sevyservice Associates, S.L.
PhD in Business Studies Universitat de Barcelona
Block/Department: Economia i finances

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
in
Block/Department: Investigación en turismo, hotelería y gastronomía; Marketing y comercialización

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Growth Manager Compass Group
Master in Tourism Management EUHT CETT-UB
Block/Department: Economia i finances; Hotelería; Restauración