Curso en Coctelería y Mixología

FC
Modality: Presencial
Lasting: 160h (30 ECTS)
Languages: Spanish

Teaching staff

Coordinador

DAMIÀ MULÀ
Grado Superior en Restauración (Escola Joviat)
Escola d'Hoteleria i Turisme CETT: Coordinador curso de Cocteleria y Mixologia

Professors

CESAR CÁNOVAS
Diploma de Extensión Universitaria de Somelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)
EHT - Grup CETT: Profesor
LLUÍS RIERA
Licenciado en Ciencia y Tecnologia de la Alimentación (Universitat Autònoma de Barcelona)
Licenciado en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)
SAIA - Seguretat Alimentària: Socio-Director técnico
GLORIA SANMARTÍN
MASTER EN GESTIÓ DE LA QUALITAT A L'EMPRESA (Universitat Politècnica de Catalunya)
CETT Consultors - Grup CETT: Consultora

Colaboradores

GERARD ACEREDA
Dry Martini: Asesor creativo
CHANTAL AIMÉE
Actriu de reconeguda trajectòria:
MARC ÁLVAREZ
Group Bar Manager del Grup ElBarri:
MANEL BATET
Cafès Novell: Responsable del departamento de formación e I+D
FRANCESC BRETAU
Slow Coctail Bar: Gerente
JAVIER CABALLERO
Liquid Experience: Fundador y Director
MAR CALPENA
Creadora blog de cocteleria "Una o dos copas":
EDUARDO CAMPOS
Negroni Coctail Bar: Bartender, I+D
JUDIT COMES
FrutArt Serv. Prof. S.L.: Administradora
LISETTE DAWTREY
Abstoss World Gastronomy: Project Manager
XAVIER GRIMA
www.tea_infusions.es: Propietario
HÉCTOR HENCHE
Fizz Bartenders, S.L.: Director
VASCO MANUEL DE JESÚS
Tahití Cocktail Bar: Encargado bar
ALESSIO LORI
Formador de cocteleria:
ANTONIO MOYA
Especialista en cristaleria artesanal:
SANTIAGO-PAUL ORTIZ
Hotel Ohla: Jefe de Bartenders
KIM OSSENBLOK
Baristakim.es:
XAVIER PACHECO
Professor de Sommilleria:
VICENTE GUSTAVO PAULOS
Bartrainers: Director
JORGE HERMÁN RESTREPO
Cocteleria Creativa: Administrador
JOSEP SOTO
Coctails Stations: Socio Fundador / Gerente
MANUEL TIRVIÓ
Assessor tècnic de Cocteleria: