Digital Business and Tourism Innovation

G
Modality: Presencial
Lasting: 3 cursos (180 ECTS)
Languages: Spanish, Catalan

Razones para cursar el grado

  1. Aprèn a crear, dissenyar i gestionar negocis digitals en l’ àmbit turístic Aprèn les claus dels negocis digitals i el seu encaix en un entorn turístic, fes un camí de desenvolupament personal a través de conèixer les bases de la nova realitat digital fins a la seva aplicació al món empresarial turístic.
  2. Transforma’t en agent de canvi per a la digitalització de grans corporacions Coneix els principals processos d’innovació per a construir una nova realitat empresarial i fer evolucionar la realitat empresarial actual de cara a la seva adaptació al món digital.
  3. Domina la tecnologia clau per a la transformació i evolució del sector Aprèn els principals llenguatges de programació per tal de desenvolupar les teves pròpies plataformes digitals. Coneix la tecnologia clau i les seves aplicacions per a una nova era de negoci digital.
  4. Experimenta, aplica el coneixement i aprèn a través de la teva participació en projectes amb empreses reals. Aprèn a través de projectes que et permetran aplicar el coneixement adquirit i prendre experiència de cara al futur. Crea els teus propis projectes