Photography from: Perfil de salida | Módulo de Coctelería de Vanguardia y Creatividad
Universidad de Barcelona
Academic Offer
Perfil de salida
Specialization within Cocktails and Mixology Higher Diploma

Perfil de salida

  • Assolir les diferents tècniques de la cocteleria, tant les clàssiques com les noves o d’avantguarda.
  • Identificar les diferents zones de producció a nivell nacional i internacional i conèixer les seves normes reguladores per descriure les característiques dels seus destil•lats i licors.
  • Aprendre i saber aplicar les tècniques de comunicació i de presencia escènica amb els clients
  • Saber identificar les variables que intervenen en el procés creatiu de l'oferta de cocteleria
  • Comprendre i aplicar les tècniques tradicionals i especialment les d'avantguarda en l'elaboració de combinats
  • Conèixer i dominar l'ús de nous utensilis, aparells i maquinària emprats en una cocteleria i una cafeteria
  • Conèixer les noves tendències del mercat, tant en productes i la seva legislació com en tècniques culinàries aplicades en cocteleria o el•laboracions com els fermentats (Kombucha, Tapache, etc..), ús del gel, tenint en compte les propietats i aplicacions a la cocteleria.
  • Aprendre noves tècniques de decoració de còctels, i la tendència que hi ha avui dia als locals d’arreu del món.