Photography from: Un grup d'alumnes francesos de CFA UTEC Hôtellerie-Restauration-Tourisme, d’Emerainville (Marne-la-Vallée) realitzaran la seva estada al CETT. | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

Un grup d'alumnes francesos de CFA UTEC Hôtellerie-Restauration-Tourisme, d’Emerainville (Marne-la-Vallée) realitzaran la seva estada al CETT.

13.11.2009
 

Com cada any, el dia 16 de novembre arribarà a Barcelona el grup d’alumnes francesos que realitzarà la seva estada al CETT, en el marc de l’intercanvi acadèmic establert entre l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT i el CFA UTEC Hôtellerie-Restauration-Tourisme, d’Emerainville (Marne-la-Vallée), que arriba enguany al seu desè aniversari.

El grup es composa de 20 alumnes de BTS, de les especialitats de Cuina i Servei de Restaurant, que romandran a Barcelona durant tres setmanes i s'allotjaran a Àgora. Durant la primera setmana, duran a terme diverses activitats educatives, gastronòmiques i culturals a l’Escola d’Hoteleria, i les dues següents realitzaran una estada de pràctiques a prestigiosos restaurants i hotels de Barcelona.

D'altra banda, els quinze alumnes del CETT que estan actualment a Marne-la-Vallée, són a punt de finalitzar la seva estada, i es reincorporaran el dia 16 de novembre a les seves classes.

Categories
alumnes francesos estada cett cfa utec