Start > Press room > News > go back

L'EUHT CETT UB en el III Congrés de Turisme de Catalunya

El Consell General de Cambres de Catalunya, amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i la Diputació Provincial de Tarragona, han convocat el tercer Congrés de Turisme de Catalunya, que es farà a PortAventura el 27 i 28 de novembre d’enguany.

Aquest Congrés s'organitza des de les empreses i associacions del turisme de Catalunya i vol donar resposta a les inquietuds del sector, així com marcar línies d'actuació de cara al futur d'una activitat que s'ha demostrat de les més importants i sòlides de l'economia catalana. Així s'ha posat de manifest a les jornades prèvies a les que han assistit ja més de 600 persones de tots els àmbits de l'activitat turística.

Aquesta edició del Congrés s’articularà en quatre línies temàtiques que, a diferència del passat congrés, tenen una vessant més clarament empresarial:
• La Innovació des de la perspectiva de la incorporació de tecnologies, la creativitat i el desenvolupament d’estructures d’I+D+I.
• La Competitivitat dels establiments turístics des de la perspectiva de les pràctiques de gestió i de les normatives que condicionen la seva activitat.
• La Promoció de Catalunya i de les seves empreses turístiques.
• La Internacionalització de l’empresa turística catalana. Estratègies, oportunitats I resultats.

Els professors de l’EUHT CETT UB, Damià Serrano i el Dr. Ramon Arcarons participaran a la sessió de treball sobre competitivitat.
 

Categories

cett iii congrés turisme catalunya