Photography from: L'EUHT CETT UB en el III Congrés de Turisme de Catalunya | CETT
Universidad de Barcelona
Press room > News >

L'EUHT CETT UB en el III Congrés de Turisme de Catalunya

17.11.2008
 
L'EUHT CETT UB en el III Congrés de Turisme de Catalunya

El Consell General de Cambres de Catalunya, amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i la Diputació Provincial de Tarragona, han convocat el tercer Congrés de Turisme de Catalunya, que es farà a PortAventura el 27 i 28 de novembre d’enguany.

Aquest Congrés s'organitza des de les empreses i associacions del turisme de Catalunya i vol donar resposta a les inquietuds del sector, així com marcar línies d'actuació de cara al futur d'una activitat que s'ha demostrat de les més importants i sòlides de l'economia catalana. Així s'ha posat de manifest a les jornades prèvies a les que han assistit ja més de 600 persones de tots els àmbits de l'activitat turística.

Aquesta edició del Congrés s’articularà en quatre línies temàtiques que, a diferència del passat congrés, tenen una vessant més clarament empresarial:
• La Innovació des de la perspectiva de la incorporació de tecnologies, la creativitat i el desenvolupament d’estructures d’I+D+I.
• La Competitivitat dels establiments turístics des de la perspectiva de les pràctiques de gestió i de les normatives que condicionen la seva activitat.
• La Promoció de Catalunya i de les seves empreses turístiques.
• La Internacionalització de l’empresa turística catalana. Estratègies, oportunitats I resultats.

Els professors de l’EUHT CETT UB, Damià Serrano i el Dr. Ramon Arcarons participaran a la sessió de treball sobre competitivitat.
 

Categories
cett iii congrés turisme catalunya