Start > Press room > News > go back

L'Escola d'Hoteleria CETT viu de ple ALIMENTARIA'08

L’Escola d’Hoteleria va participar activament en els diferents espais d’ALIMENTARIA’08, la fira més important d’alimentació que té lloc a Barcelona, enguany del  10 al 14 de març:
  • En primer lloc els nostres alumnes juntament amb els professors realitzant tot el suport tècnic de cuina i servei, al Congrés de Cuina, dins de Restaurama, BCNVanguardia, on varen treballar al costat dels cuiners/es més rellevants i  influents.
  • En segon lloc dins de l’espai Intercarn, l’associació de carnissers va organitzar un estand conjunt amb 1000 m2, on es va fer un mercat de la carn, i l’ Escola d’ Hoteleria va organitzar tot el muntatge, producció i servei d’aquest petit restaurant amb unes 700 degustacions diàries. En aquest espai el CETT va gaudir d’un estand propi.
  • En tercer lloc, dins del marc Innoval, espai dedicat al que serà la botiga del futur, els nostres alumnes i professors van ser els artífex de posar en escena un showcooking dels productes promocionats i presentats en aquest espai.
  • I en quart lloc, dins de l’espai Intervin, a la sala de tast, Vinorum, l’equip de l’escola d’Hoteleria va donar tot el suport per dur a terme els diferents tasts per a les noves presentacions de begudes.

Categories

cett alimentaria 2008 08