The team

Direction

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Coordinator of the Research Group in Food and Gastronomy Innovation CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Master in Food Business Management Universitat de Barcelona

Members

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bartender and I+D Manager Negroni Cocktail Bar
in

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
in Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona

VINYET CAPDET SORRIBES

Lecturer and Study coordinator CETT - UB - Campus de turisme, hoteleria i Gastronomia
Bachelor in Tourism

NAN FERRERES MONTOLIU

Director CETT - UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
in

ISABEL LUGO GENEROSO

Lecturer in Gastronomy History Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
Bachelor in Art History Universitat de Barcelona

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Bachelor in Chemistry and Food Science & Technology Universitat Autònoma de Barcelona