Fotografía de: La comunitat del CETT es solidaritza amb Haití i Xile | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

La comunitat del CETT es solidaritza amb Haití i Xile

22.03.2010
 
La comunitat del CETT es solidaritza amb Haití i Xile

Alumnes de les diferents formacions conjuntament amb una gran part de l’equip humà del CETT i des del Comitè de Responsabilitat Social Empresarial, han posat en marxa tot un seguit d’accions per tal de recollir fons i donar suport a la població d’ambdós països afectats per terratrèmols devastadors i que estan vivint moments d’extrema necessitat.

Les accions que es duran terme impliquen als diferents serveis i aules del CETT.

Solidaris des de l’aula Bar-Cafeteria

Del 15 al 26 de març.- MUFFIN solidari . Tastarem una deliciosa magdalena gegant amb xips de xocolata. També per endur a casa i compartir-la amb qui vulgueu.

Del 15 al 19 de març.- Mig menú solidari: Griot (deliciós estofat) de pollastre marinat amb llima acompanyat d'arròs amb mongeta negra i plàtans pesées + beguda + postres + pa i cafè. Un plat ètnic a bon preu i ple de sabors.

Trencaclosques Solidari

Del 7 al 9 d’abril reconstruirem el trencaclosques solidari a l’Escola, a Àgora BCN i a l’Hotel Alimara. Aquesta iniciativa la lideren un grup d’alumnes voluntaris.

Dinar Solidari

Per al dia 10 d’abril a les 14.30 hrs. (coincidint amb la Jornada Portes Obertes) estem organitzant un dinar solidari (entrepans, refrescos, jocs, ...) a Àgora BCN. El preu és de 8€ pels adults i 4€ pels nens. Es podran comprar els tiquets a l’Aula Bar del 6 al 8 d’abril.

*El CETT es fa càrrec de totes les despeses dels aliments i begudes de les diferents iniciatives.

Què és el Comitè de Responsabilitat Social d’Empresa (RSE) del CETT

És un òrgan constituït en el marc de la Responsabilitat Social Empresarial del CETT el passat mes del gener i format un grup de voluntaris de l’equip del CETT que té per objectiu vetllar per la implantació d’actuacions de millora de RSE, donant veu a tota la organització en aquesta fita.

Categorías
haití chile