Gran Èxit dels Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del CETT en els Eurotrophées Utec

L’equip de deu alumnes que va participar el passat dimecres 1 d’octubre en la trobada “Europa a través de la gastronomia” i en el concurs de cuina i Servei de Restaurant i Bar organitzat per l’escola UTEC HRT d’Emerainville (Marne-la Vallée, França) en el marc de la Semaine Europe (Eurotrophées 08), va resultar guanyador en diferents categories, en competència amb els equips representants de dues escoles franceses (UTEC HRT i Barthélemy de Laffemas), una escola alemanya (EHS Trier) i un centre de formació italià (IPSSAR Nocera Inferiore).

 

L’equip del CETT va estar integrat pels alumnes de C.F.de Grau Mitjà en Cuina i Serveis de Restaurant, C.F. de Grau Superior en Restauració i Diplomatura de Turisme:

 

§         Pol Farrús

§         Àlex Montoya

§         Kelian Resina

§         Marc Aracil

§         Paola Carlini

§         Thaïs Castany

§         Marta Farré

§         Jordi Santalucía

§         Montse València

§         Anna Juncosa

 

 

El nostre palmarès va incloure els següents guardons:

 

§         Segon premi absolut de Servei de Restaurant

§         Tercer premi absolut de Cuina

 

§         Premi a la millor degustació

§         Premi a la millor organització de Cuina

§         Dos Premis a la millor decoració de plat

§         Premi al millor entrant

§         Premi a la millor decoració de taula

§         Premi al millor còctel clàssic imposat

§         Premi al millor còctel de creació

§         Premi al millor servei de Sala

§         Premi a la millor mise-en-place de Sala