Fotografía de: Les activitats pràctiques de summilleria, continuen | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

Les activitats pràctiques de summilleria, continuen

19.11.2020
 
Les activitats pràctiques de summilleria, continuen

Malgrat el context de pandèmia, el CETT continua oferint tastos a l’alumnat. Aquest mes els estudiants de 2n summilleria han tingut visites de luxe. D’una banda, el dia 26 els alumnes de 2n van poder fer un maridatge amb l’exalumna Audrey Doré, que va comptar amb adaptacions dels plats del Celler de Can Roca, amb qui treballa, fetes per l’alumnat.

Un altre exemple, és la sessió del 16 de novembre en què l’alumnat de GCCG de 2n TSDSR i de summilleria va tenir l’oportunitat de degustar el Vinagre de Jerez gràcies a la possibilitat que els ponents van realitzar la sessió sincrònica a distància mentre que els alumnes la van poder fer de manera presencial.

Una altra activitat va ser la sessió amb Juan Muñoz y Sara Peña, que els va explicar les principals zones de Portugal.