Fotografía de: Un turisme més sostenible, un dels reptes del sector per al 2021 | CETT
Universidad de Barcelona
Sala de prensa > Noticias >

Un turisme més sostenible, un dels reptes del sector per al 2021

09.01.2021
 
Un turisme més sostenible, un dels reptes del sector per al 2021

El nou any planteja grans reptes a tota la societat i especialment al sector del turisme. La recuperació de la crisi arran de la COVID-19 és la principal fita d’un sector que, sens dubte, ha d‘incloure l’aposta per la sostenibilitat. Aquesta és la qüestió que ha tractat Gente Viajera Catalunya, d’Onda Cero, en un dels primers programes de l’any, en el qual ha participat la Dra. Elena Ridolfi, Coordinadora del Màster en Direcció d’Empreses Turístiques, especialitat en sostenibilitat i gestió de la qualitat del CETT.

“Les empreses turístiques tenen la responsabilitat d’educar i conscienciar els seus clients perquè puguin optar per productes caracteritzats per criteris de qualitat i sostenibilitat”

Dra. Elena Ridolfi  

Durant l’entrevista, la Dra. Ridolfi ha parlat sobre diverses qüestions al voltant de la sostenibilitat tant des de l’òptica dels turistes com de la gestió de les empreses. En aquest sentit, ha fet referència als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Organització de les Nacions Unides i ha afirmat que “totes les empreses turístiques poden contribuir de manera efectiva a implementar aquestes metes, concebudes com a criteris i com una eina per mesurar el nivell de sostenibilitat. Aquest serà un repte per al 2021: que puguin demostrar els seus nivells de sostenibilitat”.

En referència als viatgers, ha afegit que “les empreses turístiques tenen la responsabilitat d’educar i conscienciar els seus clients perquè puguin optar per productes caracteritzats per criteris de qualitat i sostenibilitat”.

Podeu escoltar l’entrevista completa aquí

Categorías
Máster en Dirección de Empresas Turísticas Turisme