La Fundació Gaspar Espuña-CETT va ser creada l’any 2000 per tal de garantir i promoure la filosofia que sempre ha caracteritzat el CETT.


Es tracta d’una fundació privada, inherent al CETT, oberta, creativa i motor de la pròpia activitat del centre. Té un fort compromís de responsabilitat social que vetlla per estendre al grup d’empreses del CETT, de la que participa, i a les diferents accions que empren.

Hem complert 40 anys com a centre de formació, assessorament i investigació en el sector turístic i hoteler i hem anat creixent a mida que es desenvolupava el turisme en el nostre país.

Com a fundador i persona al front del CETT durant més de 3 dècades, puc dir que la tasca ha estat positiva. Des del principi, vaig comptar amb el suport incondicional dels professionals del sector i de les institucions, marcant una manera de fer, base de la nostra filosofia. Una filosofia basada en tenir cura de formar bons professionals en actituds i aptituds; respondre a les necessitats del sector i la comunitat acadèmica i, en definitiva, servir al país. Tres eixos fonamenten les nostres accions: la identitat, la reinversió de la totalitat dels beneficis en el CETT i l’ajut als estudiants que ho necessiten, a través de beques.

Actualment, el CETT és un complex formatiu amb més de 1500 estudiants amb l’EHTCETT i l’EUHT CETT-UB que disposa de centres d’aplicació: com l’Hotel Alimara, CETT Consultors, Viatges Century, la residència universitària – Col.legi major, Àgora Bcn, seu de la Fundació.

Conscients del compromís tant educatiu com social, el Patronat de la Fundació té la responsabilitat de mantenir, consolidar i, fins i tot, ampliar els principis fundacionals i les línies d’acció, adaptant-los als nous temps i contribuir al desenvolupament de les persones, de la societat i del país.