GRAU EN CIÈNCIES CULILNÀRIES I GASTRONÒMIQUES

DATES DE PUBLICACIÓ I REVISIÓ DE LES NOTES
CONVOCATÒRIA MAIG-18

 

 

Actualitzat 04//04/2018

  PRIMER CURS
ASSIGNATURA PROFESSORS DATA PUBLICACIÓ MÀXIMA DATA DE REVISIÓ HORA DE LA REVISIÓ DATA REAVALUACIÓ HORA DE LA REAVALUACIÓ DATA MÀXIMA PUBLICACIÓ NOTES REAVALUACIÓ

Antroplogia i Psicologia de l'Alimentació i la Gastronomia

M. Ruiz

28-05-2018 01-06-2018 11.00 08-06-2018 12.00 18-06-2018

Bases Físiques i FisoquÍmiques de Productes i Processos Culinaris

A. Bidon-Chanal

30-05-2018 05-06-2018 09.30 08-06-2018 09.30 18-06-2018

Fonaments de Gestió Econòmica i Financera

A. Sevy

08-06-2018 12-06-2018 09.00 15-06-2018 09.00 26-06-2018

Principis de Nutrició i Dietètica

S. Buxaderas

07-06-2018 13-06-2018 12.00 18-06-2018 12.00 26-06-2018

Tècniques i Elaboracions Culinàries

V. Capdet/M. Saperas

07-06-2018 12-06-2018 11.00 15-06-2018 12.00 25-06-2018

Turisme, Gastronomia i Comunicació

M. Civera/T. Gilabert

04-06-2018 07-06-2018 09.00 12-06-2018 09.00 20-06-2018

Prova de Nivell Anglès

Dpt. Idiomes

08-06-2018 12-06-2018 10.00 15-06-2018 09.00 26-06-2018
 
  SEGON CURS
ASSIGNATURA PROFESSORS DATA PUBLICACIÓ MÀXIMA DATA DE REVISIÓ HORA DE LA REVISIÓ DATA REAVALUACIÓ HORA DE LA REAVALUACIÓ DATA MÀXIMA PUBLICACIÓ NOTES REAVALUACIÓ

Anglès Tècnic Aplicat

M. Reyes / A. Ordoñez

31-05-2018 04-06-2018 10.00 06-06-2018 09.30 13-06-2018

Art i Cuina

E. Yranzo

07-06-2018 12-06-2018 12.00 15-06-2018 13.00 25-06-2018

Evolución Genètica dels Productes Culinaris

J. Casals

28-05-2018 31-05-2018 09.30 04-06-2018 09.30 12-06-2018

Cuina Mediterrània i Cuines del Mon (Grup 2A)

I. Lugo

11-06-2018 14-06-2018 12.00 19-06-2018 12.00 28-06-2018

Cuina Dolça: Tècniques i Fórmules (Grup 2B)

S. Ferrer

11-06-2018 14-06-2018 09.00 19-06-2018 09.00 28-06-2018

Productes d'Origen Vegetals: Elaborats i no Elaborats

N. Carazo

04-06-2018 08-06-2018 10.00 11-06-2018 09.30 20-06-2018
 
  TERCER CURS
ASSIGNATURA PROFESSORS DATA PUBLICACIÓ MÀXIMA DATA DE REVISIÓ HORA DE LA REVISIÓ DATA REAVALUACIÓ HORA DE LA REAVALUACIÓ DATA MÀXIMA PUBLICACIÓ NOTES REAVALUACIÓ

Alimentació i Salut

M.C. Vidal

07-06-2018 13-06-2018 10.00 18-06-2018 10.00 26-06-2018

Elaboració i Tast de Begudes

C. Canovas

04-06-2018 07-06-2018 11.00 13-06-2018 11.00 20-06-2018

Elaboracions Culinàries en la Restauració Comercial (DAC)

F. Martínez-Conde

11-06-2018 14-06-2018 11.00 20-06-2018 10.00 28-06-2018

Optimizació de Circuits de Producció (DAC)

A. Arrieta

25-05-2018 29-05-2018 10.00 01-06-2018 12.00 11-06-2018

Pesca i Gastronomia

L. Reig

30-05-2018 05-06-2018 11.00 08-06-2018 11.00 18-06-2018

Planificació i Disseny d'Espais Culinaris

J.Gargallo

07-06-2018 12-06-2018 10.00 15-06-2018 12.00 26-06-2018

Producció Certificada i Maques de Qualitat

F. J. Sorribas

28-05-2018 31-05-2018 11.00 04-06-2018 11.30 12-06-2018

Elaboracions Culinàries en Col·lectivitats i Industria Alimentària (DCIA)

X. Torrado

08-06-2018 13-06-2018 09.00 18-06-2018 11.00 26-06-2018

Logística i Cadena de Subministrament

G. Cugat

25-05-2018 29-05-2018 15.00 01-06-2018 15.00 11-06-2018
 
   Modificació