FORMACIÓN CONTINUA - 2017 -

 
INICIO > CURSOS CORTA DURACIÓN > Área de Hotelería y Restauración > Técnicas de venta para camareros

P0295 - Técnicas de venta para camareros

Duración9 horas
Precio0,00 €
OBJECTIU
  • Sensibilitzar en la importància de l’atenció al client i la cultura del detall.
  • Dotar de coneixements sobre les tècniques  per potenciar les vendes en el restaurant.
  • Capacitar en el reconeixement del tipus de client i les  seves necessitats
  • Conèixer les bases per a la recomanació de vins, licors, i similars
  • Aplicar les tècniques per tal d’aconseguir la venda  de més productes i/o serveis, especialment d’aquells que aporten més valor afegit o major nivell de qualitat
PÚBLIC OBJECTIU

Cambrers i altres professionals de l’àrea de sala d’establiments de restauració.

PROGRAMA

1. L’atenció al client, una oportunitat de venda.

2. Tècniques de venda de serveis i productes de l’hotel: la recomanació, la persuasió, la cultura del detall.

3. Psicologia de clients i tècniques de comercialització dels serveis i productes:

    • De pagament: Aperitius, vins, altres begudes, postres, licors; 
    • Serveis  gratuïts : diari, música, 

4. Introducció a la recomanació de vins.

5. Anàlisi i discussió aplicació al servei.

TITULACIÓN

Al finalizar el curso se obtiene el certificado de asistencia de la Escuela de Formación Contínua CETT

Descomptes: 

  • 20% para Alumni CETT (associats)
  • 15% si se inscriben dos o más trabajadores de la misma empresa
  • 10% si te inscribes y realizas el pago hasta el 7 de mayo de 2017, Código: EB10Vc
  • 10% para Alumni UB (asociados)
  • 10% para colectivos especiales (parados, mayores 55 años, etc.). Pídenos el código de oferta 

Descuentos no acumulables

Última modificación 23/01/2017
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34 93 428 67 77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCUELA DE FORMACIÓN CONTINUA - FORMACIÓN CONTINUA A MEDIDA