FORMACIÓ CONTÍNUA - 2018 -

 
TITULACIÓ

Programa d’Especialització CETT d’alta aplicabilitat i focalitzat que té com a objectiu capacitar professionals de la restauració i l’hoteleria en la gestió integral de l’àrea d’Aliments i Begudes d’un establiment, eficientment i òptima. En finalitzar la formació s'obtindrá el DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ CETT  FOOD&BEVERAGE MANAGER.

PÚBLIC OBJECTIU

Adreçat a professionals del sector de l’Hoteleria i la Restauració que vulguin accedir a un lloc de resposabilitat vinculat a l'àrea de restauració. També adreçat a aturats per facilitar-los l’accés al mercat laboral en un sector dinàmic i en constant creixement.

ITINERARI FORMATIU

Es pot obtenir realitzant una formació integral basada en dos mòduls de formació complementaris que també es poden cursar de manera independent. Els mòduls són:

PREU

El preu del Diploma d’Especialització CETT Food&Beverage Manager és de 1.100,00€ (el preu de cada mòdul cursat individualment es pot consultar en cada fitxa de curs).

En el cas de fer tot el Diploma, es pot pagar l'import en dues quotes de 550€ cadascuna, la primera quota abans del 1er mòdul i la segona quota abans del 2n mòdul (en aquest cas només per transferència bancària). En el cas de fraccionar el pagament no es pot aplicar cap descompte, excepte per col·lectius especials. 


Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 15% amb la inscripció i pagament fins el 15 de gener de 2018 CODI: EB15FB
  • 10% per Aumni UB (associats)
  • Consulta també els descomptes  per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!
  • Cada módul per separat té els mateixos descomptes.

Descomptes no acumulables

 

Última modificació 07/11/2017
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA