FORMACIÓ CONTÍNUA - 2018 -

 
OBJECTIU
  • Capacitar  els  assistents a integrar-se en un equip de treball en un gran esdeveniment amb un càrrec de responsabilitat.
  • Conèixer quins són els factors claus de l'alimentació en  projectes relacionats amb grans esdeveniments.
  • Aprendre la metodologia per a dissenyar un gran projecte d'alimentació.
  • Gestionar un gran esdeveniment en  tots el seus  vessants.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Adreçat a empreses organitzadores i als treballadors amb responsabilitats en el disseny i direcció de grans celebracions i esdeveniments gastronòmics, el curs proporciona la formació necessària per la seva planificació, coordinació i gestió global.
PROGRAMA
  1. Criteris bàsics pel desenvolupament de projectes.
  2. L’oferta gastronòmica.
  3. La logística integral.
  4. La producció.
  5. El servei.
  6. Els Recursos Humans.
  7. La qualitat.
  8. El medi ambient.
  9. El pressupost.

TITULACIÓ
En acabar el curs s'obté un certificat d'assistència de l'Escola de Formació Contínua CETT


Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% amb la inscripció i pagament fins el 8 d'octubre de 2017 CODI: EB10gR
  • 10% per Aumni UB (associats)
  • Consulta també els descomptes  per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!
  • Cada módul per separat té els mateixos descomptes.

Descomptes no acumulables

Última modificació 31/08/2017
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA