FORMACIÓ CONTÍNUA - 2018 -

 
OBJECTIU
Aquest curs estudia el Revenue Management en la restauració amb l’objectiu de maximitzar els beneficis en el negoci aplicant eines d’anàlisi i mesura per establir els fonaments de la gestió.
 • Comprendre els avantatges d’aplicar el Revenue Management  al negoci de la restauració.
 • Analitzar les dades derivades de les operacions, beneficis i vendes per desenvolupar els fonaments que ajuden a explicar i gestionar els factors clau de gestió en un restaurant.
 • Emprar eines d’anàlisi que permetin millorar  l’ocupació i  la rendibilitat de les places d’un restaurant i el control de la durada de la prestació.
PÚBLIC OBJECTIU
 • Professionals del sector que vulguin millorar la gestió dels recursos en la restauració i que vulguin  incorporar un conjunt d’eines de gestió modernes i orientades a millorar els resultats del negoci de restauració.
PROGRAMA
 1. Introducció al Revenue Management  en restauració.
 2. Components i  objectius de  la gestió  de la restauració segons el sistema del Revenue Management .
 3. Eines i indicadors que utilitza el Revenue Management, mitjançant els quals es gestiona la direcció de la capacitat, l’assignació de descomptes i  el control de la durada, com a factors clau que ens permetran gestionar el nostre servei de restauració buscant la maximització de resultats.
 4. Anàlisi de  l’ocupació en restauració. Anàlisi d’oferta i demanda, desenvolupament de models. Càlcul de previsions d’ocupació.
 5. Desenvolupament de gràfics de càrrega.
 6. Anàlisi de causants. El model de servei. Anàlisi del “coll d’ampolla” en els restaurants.
 7. Casos d’aplicació pràctica dels coneixements bàsics.

 

Última modificació 29/01/2008
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA