FORMACIÓ CONTÍNUA - 2018 -

 

Formació a l'alçada dels professionals i a mida de l'empresa


Àrea d'Hoteleria i Restauració

  • Una de les eines bàsiques per aconseguir l'excel·lència en la gestió i el servei en hoteleria és la formació contínua dels seus professionals; és per aquest motiu que oferim els nostres cursos, d'aplicabilitat immediata i adreçats a tots els nivells professionals dels hotels.

Àrea de Gastronomia

  • Capacitat d'adaptació, innovació, experiència i formació contínua són les claus de l'èxit professional a la restauració i la cuina. L'Escola de Formació Contínua CETT ofereix cursos de formació adaptats a les necessitats dels professionals de la gastronomia, per tal de capacita-los i millorar-ne les seves competències professionals.

Àrea de Turisme

  • El sector del turisme, pel seu dinamisme, reclama una formació contínua en tots els seus àmbits: direcció, planificació, gestió i comercialització. Oferim cursos intensius i monogràfics, adreçats als profesionals que requereixin adaptar els seus coneixements a la realitat canviant del sector turístic.

 

Última modificació 25/11/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA