FORMACIÓ CONTÍNUA - 2018 -

 
INICI > ESCOLA DE FC > Qui som

Escola de Formació Contínua CETT

L’Escola de Formació Contínua CETT té l’objectiu de contribuir, amb programes actualitzats, al desenvolupament dels professionals del sector del turisme, l’hoteleria i la restauració, que requereixen formació especialitzada per millorar la seva competència professional. 

Els programes oferts per l’Escola de Formació Contínua CETT tenen un estil i continguts propis que responen als següents principis:

  • L'especialització de les accions formatives, que incideixen en la realitat i actualitat del sector, adaptant els continguts a les noves necessitats de les empreses.

  • L’aplicabilitat dels continguts en la tasca diària dels participants, com a resposta a l’esperit de millora real del servei ofert en els seus llocs de treball.

  • La impartició de les accions formatives, especialment les de caire tècnic, en unes instal·lacions úniques a Barcelona.

  • La doble vessant acadèmica i professional de l’equip docent, el qual desenvolupa la seva tasca professional i formativa en les empreses del GRUP CETT (Hotel Alimara, CETTConsultors, Residència d’Estudiants Àgora, a més dels centres estrictament acadèmics).

  • L’ús d’una metodologia interactiva i dinàmica que fomenta l’intercanvi d’experiències entre els professionals del sector, i que els predisposa per a la presa de decisions d’una manera responsable i coherent.  

Actualment, l’Escola de Formació Contínua CETT està consolidant la seva presència en el sector turístic com a proveïdora de formació adreçada a professionals, específica i de qualitat, fent ús de l’estructura, el prestigi i el reconeixement dels quals gaudeix el Grup CETT.  

Des de l’Escola de Formació Contínua CETT considerem que la formació al llarg de la vida és, cada cop més, una necessitat dels professionals del sector turístic, la qual cosa requereix la reflexió continuada de l’equip de professionals del CETT, de cara a millorar i actualitzar les diferents accions formatives.

Per a més informació: formacio.continua@cett.es

Última modificació 09/02/2010
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA