L'equip

Gloria Sanmartin

Consultora Senior a CettConsultors

La Gloria Sanmartin és professora de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT - Universitat de Barcelona, a on imparteix matèries relacionades amb la Administració i Direcció d’Empreses Hoteleres. A més, és la Responsable Acadèmica de la Summer School i Consultora Senior de CettConsultors.

TEAT (Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques) per CETT, Postgrau en Qualitat Aplicada a l’Educació, ISO 9001 (UPC), Màster en Gestió de la Qualitat a Empreses de serveis (UPC), i Màster en Gestió Estratègica d’Empreses Turístiques en la seva especialitat de e-Tourism: Estratègies de Marketing i Comercialització (CETT).

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector turístic, posseeix tant la visió de la part més operativa dels establiments hotelers com la visió més gerencial assolida pel seu pas per departaments centrals de cadena hotelera i amb la seva experiència com a assessora.  Els seus àmbits de coneixement són transversals però darrerament està enfocant les seves tasques de recerca en la “Gestió de Producte” com a part de l’estratègia empresarial per a assolir alts nivells de competitivitat al mercat.