Notícies
Notícies
12.06.2017

Oberta la nova convocatòria del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018


La Fundació Gaspar Espuña-CETT convoca la XIV edició del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic, amb l’objectiu d’incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-hi forma i ajudar a fer que els seus projectes es converteixin en una realitat.


El concurs premia els millors projectes d'empresa turística dotant-los de recursos financers, oferint-los el know-how dels professionals a través del mentoring, generant networking i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors.


A banda de la dotació econòmica pel primer, segon i tercer guanyador, el premi comptarà amb un mentoring personalitzat, basat en la transferència de coneixement i experiència, per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament dels seus projectes, i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.


Recordeu: De la idea... al fet! No deixeu perdre aquesta oportunitat per tirar endavant les vostres idees i fer realitat el vostre projecte relacionat amb el sector turístic!


Per participar només cal que complimenteu aquest formulari.


Trobareu tota la informació del concurs i les bases aquí.Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: