Notícies
Notícies
21.11.2017

Ens sumem al Gran Recapte d'Aliments i a la Recollida de Joguines

S’acosta el Nadal i com cada any el Grup CETT es suma a les dues iniciatives solidàries més rellevants d’aquesta època a Catalunya: El Gran Recapte d’Aliments i la Recollida de Joguines.


Per novè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.


Tot el col·lectiu que forma el CETT té cabuda en aquesta acció social: alumnat i residents d'Àgora BCN i equip del Grup CETT.


A la Campanya Gran Recapte els voluntaris sou els grans protagonistes i la peça clau de l'èxit de la recollida. Fes-te voluntari els dies 1 i 2 de desembre al supermercat col·laborador més proper. El teu treball consistirà en situar-te en un punt de recollida d'aliments, entregar bosses als clients que hi entren, recollir-les a la sortida i agrair les donacions d'aliments. Aquesta tasca es realitza durant un torn, que sol ser d’unes 3 hores per transmetre la funció del Banc del Aliments i la realitat de la situació de fam a Catalunya.


El Gran Recapte d'Aliments al 2016 va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l'edició del 2017 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.


TU EL POTS FER MÉS GRAN, FES-TE VOLUNTARI A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA!


Inscripcions a l'enllaç adjunt: Fes-te voluntari!
I del 14 al 21 de desembre arriba al Campus CETT-UB la onzena edició de la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis.


Durant tots els dies que dura la campanya s’habilitaran diversos punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu al Campus CETT-UB: al Hall del Campus, al costat de Secretaria, i també a l’Àgora BCN, que estaran a la vostra disposició per aconseguir superar la xifra de joguines de l'any passat. Podreu participar entregant joguines noves, educatives, no sexistes ni tampoc bèl·liques, i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. Us demanem que els entregueu sense embolicar.


Aquesta campanya està organitzada pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment i la Fundació Solidaritat UB, que col·labora amb la Creu Roja per difondre aquesta proposta educativa i pedagògica que pretén arribar a més de 23.000 infants de tota Catalunya.


Regala una joguina, regala felicitat!Deixa'ns la teva opinió

Buenas tardes Como puedo participar en la campaña de recolección de juguetes? Si en algo les puedo servir lo haré de la mejor manera posible.Muchas gracias

Algret Pedraza Chavez

Publica un comentari: