OFERTA ACADÉMICA
Gestió del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Coordinador
emma plaLicenciada en Ciencias Económicas y Empresariales (Universitat Autònoma de Barcelona)

CETT Consultors: Consultora
 
Profesores
gema barcelóDoctora en Ciencias Químicas (Universitat de Barcelona)

Aguas Font Vella y Lanjarón: Jefe de reglamentación y coordinación científica
jaume fontDoctor en Geografía (Universitat de Barcelona)

Facultat de Geografia i Història-UB: Profesor
isabel lugoLicenciada en Historia del Arte (Universitat de Barcelona)

Grup CETT: Profesora de Historia de la Gastronomía
joan ribasDoctorando en Antropología Social y Cultural (Universitat de Barcelona)

Observatori de l'Alimentació - UB: Técnico de soporte a la investigación
damià serranoDoctor por la Universidad de Barcelona (Universitat de Barcelona)
MBA in Tourism Administration (Canterbury University)

Laboratori de Turisme - Diputació de Barcelona: Responsable
anna torresDoctorando en Geografia, Planificación Territorial y Gestión Ambiental (Universitat de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Investigadora del Grupo de Investigación de Turismo, Cultura y Territorio
 
Colaboradores
lluis boschInstitut del Paisatge Urbà-Ajuntament Barcelona
anna bozzanoInstitut de Ciències del Mar (CSIC)
jaume busquetsDptm. De Didàctica De Ciències Socials - Universitat de Barcelona
cesar cánovasEHT - Grup CETT
enric canutCCI Consultores Alimentarios
maurici carbóLloret Turisme
manel casanovasTurisme de Barcelona
mercè civeraEUHT CETT-UB: Professora de Turisme i Gastronomia
manel colmeneroOci Vital-Foodwinetours
angel díazColònia Güell - Cripta Gaudí
josep dolcetFundació Oficis de la Carn i Gremi de Barcelona de Xarcuters
montserrat domènechDepartament d'Agricultura, Ramadaria, Pesca, Alimentació i Mediambient-Generalitat de Catalunya
carles gaigRestaurant Gaig i La Fonda Gaig
rafael gonzálezVivential Value
ferran jubanyRestaurant Can Jubany
daniel lópezGrup CETT - Professor de Cuina
david moraEmoturismo
gemma oñaSAIA - Seguretat Alimentària
eduard padróConsultor en Patrimoni cultural i gastronòmic
anna paréNutresalut
blanca raidoFundació Dieta Mediterrània
lluís rieraSAIA - Seguretat Alimentària
martí terésOleum Flumen - ARP Catalonia S. L.
lidia vazquezExperta en seguretat alimentària