OFERTA ACADÈMICA
E3

Career Service CETT-UB

El Career Service CETT-UB  està format per un equip de cinc professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Els serveis que el Career Service ofereix a l’alumnat són:

  • Orientació professional: Des del Career Service s’ofereix un servei individualitzat d’orientació als estudiants, que s’inicia en el moment de la inscripció al centre i té continuïtat al llarg de la trajectòria professional.
  • Pràctiques professionals: El Career Service gestiona i coordina les pràctiques a les empreses, amb la cerca de les propostes més idònies per a cada alumne, la formalització dels convenis i la realització del seguiment, la tutoria i la supervisió en l’avaluació final.
  • Borsa de Treball: És un servei exclusiu que s’ofereix a l’alumnat, als membres de CETT  Alumni (Associació d’Antics Alumnes del CETT) i a les empreses. En el cas de l’alumnat, es potencien les ofertes compaginables amb els estudis.
  • Estades internacionals: L’alumnat pot realitzar estades professionals en empreses dins l’àmbit internacional. Des del Career Service s’afavoreix i es potencia la realització d’internships, projectes de cooperació, beques, demandes i ofertes laboralals.
  • Relació Escola-Empresa: Atès que la relació entre les empreses, l’escola i la universitat és un factor clau per a un millor coneixement i per al desenvolupament professional de l’alumnat, des del departament s’organitza anualment la Trobada Escola+Universitat+Empresa, que, amb la participació d’unes 70 empreses del sector, s’ha convertit en un workshop de referència.

Anualment, el CETT rep més de 1.500 demandes laborals destinades a l’alumnat i antic alumnat, i es signen uns 700 convenis de col·laboració amb les principals empreses del sector.