OFERTA ACADÈMICA
Grup CETT

Porfessorat

Coordinador
damià mulàGrau Superior en Restauració (Escola Joviat)

Escola d'Hoteleria i Turisme CETT: Coordinador curs de Cocteleria i Mixologia
 
Professors
cesar cánovasDiploma d'Extensió Universitària de Sommelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)

EHT - Grup CETT: Professor
lluís rieraLlicenciat en Ciència i Tecnologia de l'Alimentació (Universitat Autònoma de Barcelona)
Llicenciat en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)

SAIA - Seguretat Alimentària: Soci-director tècnic
gloria sanmartínMàster en Gestió de la Qualitat a l'empresa (Universitat Politècnica de Catalunya)

CETT Consultors - Grup CETT: Consultora
 
Col.laboradors
gerard aceredaDry Martini
chantal aiméeActriu de reconeguda trajectòria
marc álvarezGroup Bar Manager del Grup ElBarri
manel batetCafès Novell
francesc bretauSlow Coctail Bar
javier caballeroLiquid Experience
mar calpenaCreadora blog de cocteleria "Una o dos copas"
eduardo camposNegroni Coctail Bar
judit comesFrutArt Serv. Prof. S.L.
lisette dawtreyAbstoss World Gastronomy
xavier grimawww.tea_infusions.es
héctor hencheFizz Bartenders, S.L.
vasco manuel de jesúsTahití Cocktail Bar
alessio loriFormador de cocteleria
antonio moyaEspecialista en cristaleria artesanal
santiago-paul ortizHotel Ohla
kim ossenblokBaristakim.es
xavier pachecoProfessor de Sommilleria
vicente gustavo paulosBartrainers
jorge hermán restrepoCocteleria Creativa
josep sotoCoctails Stations
manuel tirvióAssessor tècnic de Cocteleria