OFERTA ACADÈMICA
Diploma en Sommelier

Professorat

Coordinador
mercè garcíaDiplomada en Turisme (Universitat Autònoma de Barcelona)
Graduada en Direcció Hotelera (Universitat Autònoma de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració
 
Coordinador Tècnic nivell 1
agustí torellóEnginyer Tècnic Agrícola
Sommelier

Caves AT Roca: Director
 
Coordinador Tècnic nivell 2
juan muñozSommelier (LDC-Escola d'Enologia)
Tourism Business Management (Brantidge University)
 
Professors
carles aymerichSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

El Celler de Can Roca: Sommelier
cesar cánovasDiploma d'Extensió Universitària de Sommelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)

EHT - Grup CETT: Professor
antonio giuliodoriSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

Monvínic: Sommelier
salvi molinerTècnic Especialista en Viticultura i Enologia (Escola Mercè Rossell i Domènec)

Bodegues Oriol Rossell: Enòleg
juan muñozSommelier (LDC-Escola d'Enologia)
Tourism Business Management (Brantidge University)
xavier pachecoProfessor de Sommilleria:
enric solerSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Catalunya)

Celler Enric Soler: Director
agustí torellóEnginyer Tècnic Agrícola
Sommelier

Caves AT Roca: Director
 
Col.laboradors
hector anguloVila Viniteca
manel batetCafès Novell
antoni campinsExpert en Sake
ferran centelleselBulli Fundation
audrey doreRestaurant Roca Moo
joan gomezDevinis
franck massardEpicure Wines
lluis pabloGourmet Hunter
agusti romeroInstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
joan rubioRecaredo
xavier tariboVila Viniteca
albert tintóCervebrew. (Art Cervesers)
lluis tolosaTolosa Wine Books
oriol urgellProega