OFERTA ACADÈMICA


Introducció

El màster modular online CETT-UB té per objectiu formar a les persones interessades en la gestió de l'ús turístic del patrimoni. Parteix d'un enfocament aplicat que té per objecte fonamental proporcionar claus per a la creació i la gestió òptima dels equipaments patrimonials, orientada cap a la demanda i la satisfacció del visitant.

Actualment, els museus, centres d'interpretació, espais naturals i monuments patrimonials no poden sostenir-se sense conèixer les necessitats dels visitants, tant abans, durant, com després de la seva visita. Aquest és un dels aspectes fonamentals que han de tenir en compte els professionals d'aquest àmbit.

El programa formatiu està impartit per professors universitaris de reconegut prestigi com el Dr. Joan Santacana, la Dra. Carolina Martín i la Dra. Nayra Llonch. Així mateix, compta amb els millors experts professionals de l'àmbit del turisme cultural i natural, la producció museogràfica i la gestió museològica.

L'alumnat pot cursar el programa modular online en la seva totalitat, amb una durada de dos anys o bé si ho desitja, realitzar un dels dos postgraus. També és possible matricular-se en els mòduls que més li interessin de forma individual.