OFERTA ACADÈMICA
Estudis de Grau Turisme

La Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona és la universitat amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant pel que fa al nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Ocupa un lloc destacat en els rànquings més importants a escala mundial, europea i estatal.

Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i d’excel·lència en l’àmbit docent, i és una universitat urbana, oberta i cosmopolita, com la ciutat de Barcelona mateixa.

La Universitat de Barcelona desplega els seus campus al llarg del teixit urbà de la Ciutat Comtal, i nodreix la relació d’interdependència que hi ha entre l’entitat i Barcelona. Aquesta relació aporta animació humana i cultural a la ciutat i permet a la comunitat universitària gaudir dels serveis que s’ofereixen des d’ambdós àmbits.

logoUB