EDUCATIONAL
Masters Turisme

FAQ's

Què he de fer per matricular-me en un Màster?

El primer pas consisteix a completar la sol·licitud d'admissió, adjuntant el teu Currículum Viate i la carta de motivació. Pots consultar el procediment d'admissió a l'apartat Com matricular-se?

Què és un màster oficial?

Els màsters oficials són els nous títols oficials de formació avançada, de caràcter especialitzat o multidisciplinari resultat de l'adaptació dels estudis universitaris al pla europeu d'educació superior.

Els màsters oficials atorguen una titulació reconeguda en tot l'estat espanyol i homologable dins l'EEE ( Espai Econòmic Europeu).

Què és un màster amb titulació pròpia?

Es tracta de màsters amb títols propis de cada universitat. Els màsters del l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT amb títol propi atorguen un diploma de Màster de la Universitat de Barcelona.

Es pot accedir a un Màster amb un títol estranger?

Si. Els estudiants que es trobin en possessió d'un títol estranger poden accedir a la titulació de màster sense necessitat d'homologar la seva titulació a Espanya. Es requerirà la comprovació prèvia que acrediti un nivell de formació equivalent als títols estatals de grau i que faculten a l'accés a estudis de doctorat al país on s'han expedit.

Té l'Escola una residència per a estudiants?

A 600m de l'Escola es troba la nostra residència d'estudiants ÀGORA BCN Residència Universitària Internacional. Amb 220 habitacions dobles i individuals els nostres residents poden gaudir d'allotjament i pensió completa, gimnàs, sales d'estudi, internet en totes les habitacions, servei de cuina pròpia…

Per a més informació pots visitar www.agorabcn.es o contactar amb agora.info@cett.es

En quin idioma s'imparteixen els màsters?

Degut al gran nombre d'alumnes estrangers que assisteixen als nostres programes de màster , aquests s'imparteixen en castellà i anglès. Si t'interessa aprendre l'idioma català el CETT et brinda aquesta possibilitat a través de la Universitat de Barcelona. Per a més informació: http://www.ub.edu/slc/ffll/formling.htm

Com a alumne de la Universitat de Barcelona puc practicar esports al seu camp esportiu?

Si; pots utilitzar els serveis esportius de la Universitat. Per a més informació pots visitar:http://www.ub.edu/esports/