Sala de Premsa
Grup CETT

Observatori CETT

 

L'Observatori CETT és un marc de debat i reflexió de temes estratègics en l'àmbit de l'economia i el turisme per potenciar el coneixement des de la plataforma de la formació. Debats i opinions per analitzar temes vigents del sector turistic des de la perspectiva econòmica i empresarial.

 

observatori cett cett-ub

 

La formació és un dels factors més determinants en l’èxit professional i empresarial tan en el turisme com en la restauració. Si a més, tenim en compte la complexitat del moment actual que travessem, ara més que mai, cal fer una aposta per la qualitat i l’excel·lència.

El fet de ser referents en aquest camp de la formació, des del CETT ens estimula a encaminar noves plataformes que contribueixin a compartir més i millor idees, experiències, oportunitats i valors gràcies a la participació activa dels experts. Per tant, a l'observatori CETT té com a objectiu ser un marc de debat i reflexió sobre temes estratègics en l’economia i el turisme per potenciar el coneixement des de la formació. Un repte que per descomptat, volem compartir amb tots vosaltres des de la vessant on-line i apostant pel format l’audiovisual.

Maria Abellanet, Directora General del Grup CETT.