EDUCATIONAL
Grupo CETT

L'Alta Cuina i la Indústria Alimentària i de Col·lectivitats, amb les seves particularitats, constitueixen dos pilars i referents del sector culinari i gastronòmic.

En aquest sentit, l'estructuració del present grau amb aquestes mencions respon als canvis i necessitats detectades, i en particular, permet posar al mercat un títol d'alt nivell que permetrà als professionals del sector adquirir les competències i coneixements específics dels sectors relacionats; a través de la combinació d'un enfocament altament pràctic, l'excel·lència acadèmica i l'aprenentatge des de, cap i per al sector.

 

Direcció d'Alta Cuina i Innovació Gastronòmica

 

• Desenvolupar la sensibilitat experimentadora sobre les possibilitats expressives i els plantejaments de la cuina creativa.

• Proporcionar el coneixement integral dels productes elaborats i no elaborats, des del punt de vista científic-tecnològic, culinari i gastronòmic.

• Facilitar dels coneixements necessaris per a crear productes alimentaris innovadors amb el procés culinari més adequat i aplicant els estàndards de qualitat, salut i legislació alimentària requerits.

• Proporcionar coneixements específics del sector de l'enologia per a ser aplicada en l'àmbit del turisme i la gastronomia.

• Propiciar la interacció entre diferents àmbits de coneixement en el desenvolupament d'un mateix projecte gastronòmic.