OFERTA ACADÈMICA

Raons per cursar aquest màster: 

§  El programa capacita al participant per aconseguir els seus reptes professionals, vivint una experiència  formativa única i transformadora, en la qual el participant adquireix els coneixements, les competències i els instruments necessaris per a la creació de valor empresarial i generació d'avantatges competitives sostenibles en el sector hoteler, sent capaços d'afrontar els reptes actuals i futurs, i de dirigir nous models de negoci.

§  L'estudiant formarà part de l'exclusiu programa de Pla de Carrera del CETT que permet a l'estudiant desenvolupar les seves competències professionals en estades professionals en la més prestigioses empreses hoteleres.

§ El MBA proporciona la possibilitat de realitzar desenvolupar un Projecte d‘Empresa in company en cadenes hoteleres referents, amb rigor i assessoria experta i amb un seguiment formal i d'alt nivell, així com també utilitzar l’ Hotel Alimara com a laboratori per a l’aplicació de idees innovadores o projectes emprenedors.

§ Una experiència internacional. L'enfocament internacional  dels continguts del programa del MBA proporciona una perspectiva competitiva de la indústria hotelera global, amb els seus reptes i oportunitats. Així mateix, estudiar en un centre amb més de 500 estudiants provinents de 40 nacionalitats,  permet al participant del programa incorporar una perspectiva internacional i intercultural en el seu perfil personal i professional.

§ El reconeixement i prestigi de la Universitat de Barcelona i el CETT. Dues institucions líders en formació i reconegudes a nivell internacional per a la seva excel·lència acadèmica.

§ La realització del programa en Barcelona, permet a l’estudiant viure en primera persona les estratègies i models de desenvolupament que han portat a aquesta ciutat a ésser un referent internacional en turisme urbà i en desenvolupament de la industria hotelera.