CETT I EMPRESA
Premis Alimara

Premis Alimara

El CETT convoca, des de fa 30 anys, els PREMIS ALIMARA que reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística tant de les institucions públiques com de les empreses.

Tot conservant l’essència dels Premis Alimara, les bases de participació s’adapten als nous temps en els que cada vegada més es recerca un concepte unitari de divulgació d’imatge i de producte diferencial a través de les noves tecnologies o del material gràfic.   

Amb el SITC, Saló Internacional del Turisme a Catalunya, espai únic a Catalunya d’activitat comercial turística i gran aparador de destinacions i de productes turístics, seguim unint esforços per convocar i organitzar conjuntament els PREMIS ALIMARA. L’any 2008 s’incorporà el Premi Alimara CAT, un premi per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

En l'edició d’ enguany s'incorpora el Premi Alimara Mass Media del CETT que reconeix la contribució que fan els mitjans de comunicació a la promoció turística.

Tal com l’Alimara (foguera que es feia antigament en llocs elevats i que guiava el vianant) els fullets, cartells i altre  material de promoció turística tant gràfic com virtual orienten, també, els turistes i viatgers.

Més info: www.cett.es/premisalimara