Sala de Premsa
Grup CETT

Què és el CETT?

El CETT és un centre internacional de formació i transferència de coneixement en hoteleria i turisme únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi que té com a base:

  • Un equip de docents i professionalsamb rigor acadèmic i experiència.
  • El desenvolupament del coneixement especialitzat en hoteleria i turisme, mitjançant els Àmbits de Coneixement Expert (Turisme, Cultura i Territori, Hoteleria i Gastronomia) i la recerca.
  • L’aprenentatge i l’experiència que proporcionen les Empreses d'Aplicació del Grup CETT (Campus CETT):
  • L’estretavinculació amb les persones i les empreses del sector turístic. El Consell d’Empreses CETT-UB és el primer fòrum Universitat-Empresa turística, presidit pel rector de la Universitat de Barcelona.
  • Una clara vocació internacionalque afavoreix la mobilitat de l’alumnat, tant pel que  fa als intercanvis acadèmics com als professionals. Les aules són un punt de trobada d’estudiants de tot el món.
  • L’alumnat, caracteritzat per un segell distintiu: una sòlida formació i el desenvolupament de competències actitudinals. Avui és present en empreses i institucions d’arreu del món i participa activament en diferents iniciatives del CETT.

Després de 40 anys, el CETT esdevé un referent internacional d’excel·lència acadèmica i de serveis en hoteleria i turisme, compromès amb el desenvolupament responsable del sector i la societat, aportant formació, recerca, innovació i coneixement expert, i apostant decididament pel creixement personal i professional de tothom qui en forma part.