GRUP CETT
Restaurants

Restaurants

Actualment al CETT disposem de dos restaurants:

 

Aula Restaurant

L'Aula Restaurant és l'espai de formació pràctica on els alumnes de Cicles Formatius de l'especialitat de restauració fan les pràctiques formatives que els hi permeten adquirir les actituds i habilitats tècniques necessàries per al sector de la restauració. Aquest Restaurant té les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real i des d'aquí viuen la realitat professional donant un servei d'alta qualitat, garantit per la supervisió de l'equip de professors amb àmplia experiència en el món de la restauració i de la docència.

L'oferta gastronòmica de l'aula Restaurant està concebuda i dissenyada pensant en el client, l'època de l'any, el producte i les necessitats del servei més actual i exigent, però molt especialment en l'adequat procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. Oferim aquest servei de dilluns a divendres als migdies.

No és l'únic àmbit d'aplicació pràctica de que disposa l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT- també contem amb les aules cuina taller, aula de cuina demostració, aula sentits, l'aula bar-cafeteria que, juntament amb l'Aula Cuina i l'Aula Restaurant, conformen un espai d'aplicació pràctica integral, un banc de proves en situació real, on l' alumne, assumeix el paper del professional de la cuina o del servei de restaurant que serà en el futur.

Més info: www.cett.es/aularestaurant

 

Summum

El nostre Restaurant Summum presenta una acurada oferta gastronòmica basada en l'experiència i en l'evolució constant. Una cuina que combina en perfecte equilibri la qualitat dels ingredients amb el saber fer dels nostres professionals.

Menú del dia disponible de dilluns a diumenge.

Una selecció de la cuina mediterrània amb un aire de modernitat, per a un dinar de treball o un reposat sopar íntim.

Per als més petits, disposem de un Menú Infantil al millor preu i amb la qualitat que es mereixen.

Més info: Restaurant Summum

 

Acreditació AMED

Els serveis de restauració del CETT han rebut l’acreditació AMED per promoure l’alimentació saludable. L'acreditació ha estat atorgada a l’Aula Restaurant, a l’Aula Bar-Cafeteria, a l’Aula Menjador, al Restaurant Summum i al menjador de la Residència Àgora BCN del CETT.

Acreditació Amed CETT

 

Més informació aquí.