anonymous

GUIA DE L'ESTUDIANT
EU CETT-UB

Perfils Professionals de Sortida

Direcció d'Esdeveniments

El sector dels esdeveniments, ha estat en els últims anys, un dels sectors que més han contribuït en el desenvolupament i en la projecció de la indústria turística. Es troba en constant canvi, no només a causa de la diversitat dels diferents tipus d'esdeveniments, sinó també per la seva creixent complexitat, la seva escala global i, el seu impacte en totes les estratègies de màrqueting. 

En aquest context, empreses pertanyents a una àmplia diversitat de sectors, són conscients i estan utilitzant d'una manera molt creixent els esdeveniments com a nova eina de promoció i com a clau per a la construcció de la seva marca de reconeixement.

L'impacte d'aquests nous contextos, obliga, així mateix a la indústria dels esdeveniments a transformar contínuament afí de mantenir-se competitiva i evolucionar en línia amb les noves tendències. 

Aquest àmbit d'especialització aportarà noves oportunitats als assistents que vulguin aconseguir llocs professionals en empreses del sector d'esdeveniments i altres sectors, institucions i destinacions turístiques en els següents departaments: 
  • Màrqueting 
  • Comunicació 
  • Relacions Públiques 
  • Desenvolupament de Producte 
  • Operacions 

Així mateix, els participants poden desenvolupar la seva carrera professional com a consultors o començar el seu propi negoci en la indústria d'esdeveniments.