Premis Alimara CETT
Inici > Premis Alimara CETT >

Què són?

La trenta-sisena edició dels Premis Alimara CETT s’emmarca dins del 50è aniversari del CETT. Enguany, d’acord amb el nostre esperit de transformació constant, renovem la nostra identitat, apostant per una nova marca més dinàmica, oberta, inconformista i digital que ens representa i mostra el que som. Un centre universitari de referència del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona, que connecta persones i fa de l’aprenentatge una experiència vital i professional.

El CETT forma, transforma i fa que el Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia esdevinguin sectors més professionals i que aportin valor a la societat. El rigor, la vocació internacional, el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social són els eixos que ens defineixen com a centre universitari i de recerca que forma l’alumnat perquè sigui capaç d’adaptar-se als canvis i de generar-los.

Els Premis Alimara CETT formen part d’aquesta transformació i, assolint el nostre paper com a referents dins l’àmbit dels premis que es lliuren en els sectors turístic, hoteler i gastronòmic, renovem els guardons per a fer tangibles tots aquests valors.

En essència, l’alimara – la foguera que antigament s’encenia en posicions elevades per guiar als vianants – simbolitza la flama que atrau i connecta persones, esdevenint el nexe que vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial i institucional.

Des de l’any 2000, els Premis Alimara es convoquen i organitzen conjuntament amb B-TRAVEL.

L’any 2008 s’incorpora el Premi Alimara CAT, un premi per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.