XXXV Edició
21 MARÇ 2019

Coneix el CETT

El CETT és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi que té com a base:

  • Un equip de docents i professionals amb rigor acadèmic i experiència.
  • El desenvolupament del coneixement especialitzat en hoteleria i turisme, mitjançant els Grups de Recerca (Turisme, Cultura i Territori, Hoteleria i Gastronomia) i la recerca.
  • L’aprenentatge i l’experiència que proporcionen les Empreses d'Aplicació del Grup CETT (Campus CETT):
  • L’estreta vinculació amb les persones i les empreses del sector turístic. El Consell d’Empreses CETT-UB és el primer fòrum Universitat-Empresa turística, presidit pel rector de la Universitat de Barcelona.
  • Una clara vocació internacional que afavoreix la mobilitat de l’alumnat, tant pel que fa als intercanvis acadèmics com als professionals. Les aules són un punt de trobada d’estudiants de tot el món.
  • L’alumnat, caracteritzat per un segell distintiu: una sòlida formació i el desenvolupament de competències actitudinals. Avui és present en empreses i institucions d’arreu del món i participa activament en diferents iniciatives del CETT.

Després de 49 anys, el CETT esdevé un referent internacional d’excel·lència acadèmica i de serveis en turisme, hoteleria i gastronomia compromès amb el desenvolupament responsable del sector i la societat, aportant formació, recerca, innovació i coneixement expert, i apostant decididament pel creixement personal i professional de tothom qui en forma part.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, constituïda l'any 2000 amb l'objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement del turisme, hoteleria i gastronomia, reforça la vinculació amb el sector professional i institucional, i potència la internacionalització del CETT, ajudant l'alumnat en l'ampliació dels coneixements, tant al país com a l'estranger, mitjançant premis a l'excel·lència acadèmica.

Visita www.cett.es