PROGRAMA

Jornades de l'Smart Tourism Congress Barcelona


21 de Novembre - Jornada d'Emprenedors

La Jornada d’Emprenedors se celebrarà el dia 21 de Novembre per la tarda i incloura un espai per tal que aquells projectes que tinguin una idea singular puguin donar-se a conèixer i contribuir a la transformació del sector turístic a partir de l’aplicació de les TIC.

22 de Novembre - Jornada Acadèmica

La Jornada Acadèmica serà un fòrum per a investigadors i estudiants que comparteixin i discutiran qüestions rellevants i d'avantguarda en el context del turisme intel·ligent. D'aquesta manera, els intercanvis de punts de vista sobre els diferents temes del congrés seran intercanviats per ponents de reconegut prestigi internacional i investigadors assistents. Al mateix temps, els autors dels treballs presentats es comunicaran i explicaran les últimes investigacions.

23 de Novembre - Jornada Professional

La Jornada Professional és un fòrum únic destinat a reunir acadèmics i actors rellevants del sector turístic. L'objectiu principal és transferir el coneixement entre l'àmbit acadèmic i el sector industrial a través d'una intel·ligent concepció del sector i tenint en compte els reptes actuals i futurs i les necessitats de la indústria turística. La jornada professional està patrocinada per la Diputació de Barcelona.

Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: PROGRAMA | Smart Tourism Congress Barcelona