PONENTS PRINCIPALS

KEY NOTE

Solucions per retornar la salut al turisme des de l'emprenedoria

NataliaBayona

Natalia Bayona (Director of Innovation, Digital Transformation and Investments, UNWTO) Anteriorment Senior Expert en Innovació i Transformació Digital de l’Organització Mundial de Turisme i Vice Presidenta d’International Business Development a Spain Startup – South Summit i Gerent de Turisme a ProColombia, Bogotà.

HugoPalomar

Sr. Hugo Palomar (Founder&CEO de Mindsetdigital.io)

Més de 20 anys d’experiència professional en la indústria dels viatges. Expert en totes les branques del turisme, comerç electrònic de viatges, hotels, restaurants i tours / activitats. Fundació amb experiència de start-ups de viatges i oci, així com més de 10 anys en gestió d'hotels i cadenes de restaurants. Líder d’equip, excel·lents habilitats de comunicació i negociació interpersonals i capacitat per desenvolupar i innovar idees centrades en les empreses de vendes i de creixement ràpid.

PARTICIPANTS TAULA RODONA

Lideratge femení i emprenedoria. Consideracions sobre creació, desenvolupament i gestió de projectes

Luz Alvarado

Luz Alvarado - (Co-fundadora de ChartOK / BCN Chapter Leader at Women in Hospitality and Travel-TechT) Especialitzada en màrqueting electrònic, comunicació en línia i intel·ligència empresarial, és cofundadora de ChartOk, una plataforma que aprèn de les activitats diàries dels hotels per accelerar el potencial del personal d’hostaleria i proporcionar informació rellevant per tal d’executar la tasca o el deure adequat a el moment adequat per al personal adequat amb un assistent digital.

Meritxell Bautistaeritxell Bautista

Meritxell Bautista (CMO i Cofundadora de Fibracat) Empresària TIC. Llicenciada en Dret i diplomada en Turisme i Direcció Hotelera, Meritxell Baptista és cofundadora de Fibracat, l'operador global de telecomunicacions a Catalunya que ofereix serveis d'Internet, fibra òptica, televisió online i telefonia fixa i mòbil. S'ha convertit en un clar exemple de dona que lidera les TIC, destaca pel seu compromís per fer visibles les Dones TIC al sector de les telecomunicacions així com per l'apoderament de la dona en càrrecs de responsabilitat.

Cristina

Cristina Caparrós (CEO de La Platjeta i Cap A Mar)

Especialista en creació i gestió d'experiències turistiques sostenibles, lidera l'organizació Cap a Mar, la qual proposa activitats que promouen la difusió dels valors i coneixements centenaris dels pescadors i les seves vivències. Cristina Caparrós, s’encarrega de que les activitats siguin sostenibles i 100% respectuoses, a més a més d’informar els visitants de les bones pràctiques que poden dur a terme en el seu dia a dia.

Miriam Cordero

Miriam Cordero (Head of / Senior Director Sales Strategy & Operations Southern Europe, Salesforce) Anteriorment va ser Directora de Business Development per on ajudava a empreses de ecommerce i online travel a optimitzar les seves estratègies digitals. Miriam té 18 anys d'experiència internacional en grans tecnològiques com Google, BT, Texas Instruments i Criteo. Miriam és Enginyera de Telecomunicacions per la UPC i té un MBA de Columbia Business School.

Sara Pastor

Sara Pastor (Managing Director EMEA - ADARA) Sara Pastor té més de 15 anys d’experiència en tecnologia, comerç electrònic i publicitat digital, amb un enfocament especial a la indústria dels viatges. Després de ser la Directora Comercial a Europa Continental a ADARA; actualment, està liderant la unitat de negoci de Destinacions i Organismes Públics a Europa. La seva missió és ajudar les destinacions a ser més intel·ligents i sostenibles. Abans d’unir-se a ADARA, Sara va treballar a LivingSocial, Travelzoo i Cisco Systems. També és membre de la junta directiva del Club Digital de la Universitat d’ESADE Alumni. És cofundadora de l’associació Women in e-Travel i recentment ha estat reconeguda amb el premi Executive Leader 2019 atorgat per la Fundació EveryWoman.

Moderadora Taula Rodona

Anna

Anna Jimenez (Director of Strategic Partnerships- KAYAK) Dirigeix l’equip de Gestió Estratègica de Comptes de Col·laboradors a Kayak. És experta en màrqueting i viatges en línia i és partidària d’augmentar la visibilitat de les dones a la indústria, co-fundadora de Women in e-Travel, una associació de dones professionals de la indústria del viatge digital amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat de les dones i promoure el lideratge 50/50. També lidera el Travel Massive Chapter de Barcelona, un moviment global per connectar les persones de la indústria dels viatges a nivell local, reunint marques de viatges principals, bloggers, startups i usuaris de viatges.

Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona
Membre afiliat:
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona