INFORMACIÓ GENERAL

PONENTS PRINCIPALS

KEY NOTE

Solucions per retornar la salut al turisme des de l'emprenedoria

NataliaBayona

Natalia Bayona (Director of Innovation, Digital Transformation and Investments, UNWTO) Anteriorment Senior Expert en Innovació i Transformació Digital de l’Organització Mundial de Turisme i Vice Presidenta d’International Business Development a Spain Startup – South Summit i Gerent de Turisme a ProColombia, Bogotà.

PARTICIPANTS TAULA RODONA

Lideratge femení i emprenedoria. Consideracions sobre creació, desenvolupament i gestió de projectes

(Programa provisional)

Meritxell Bautistaeritxell Bautista

Meritxell Bautista (CMO i Cofundadora de Fibracat) Empresària TIC. Llicenciada en Dret i diplomada en Turisme i Direcció Hotelera, Meritxell Baptista és cofundadora de Fibracat, l'operador global de telecomunicacions a Catalunya que ofereix serveis d'Internet, fibra òptica, televisió online i telefonia fixa i mòbil. S'ha convertit en un clar exemple de dona que lidera les TIC, destaca pel seu compromís per fer visibles les Dones TIC al sector de les telecomunicacions així com per l'apoderament de la dona en càrrecs de responsabilitat.

MiriamCordero

Miriam Cordero (Head of / Senior Director Sales Strategy & Operations Southern Europe, Salesforce) Anteriorment va ser Directora de Business Development per on ajudava a empreses de ecommerce i online travel a optimitzar les seves estratègies digitals. Miriam té 18 anys d'experiència internacional en grans tecnològiques com Google, BT, Texas Instruments i Criteo. Miriam és Enginyera de Telecomunicacions per la UPC i té un MBA de Columbia Business School.

Sara Pastor

Sara Pastor (Managing Director EMEA - ADARA) Sara Pastor té més de 15 anys d’experiència en tecnologia, comerç electrònic i publicitat digital, amb un enfocament especial a la indústria dels viatges. Després de ser la Directora Comercial a Europa Continental a ADARA; actualment, està liderant la unitat de negoci de Destinacions i Organismes Públics a Europa. La seva missió és ajudar les destinacions a ser més intel·ligents i sostenibles. Abans d’unir-se a ADARA, Sara va treballar a LivingSocial, Travelzoo i Cisco Systems. També és membre de la junta directiva del Club Digital de la Universitat d’ESADE Alumni. És cofundadora de l’associació Women in e-Travel i recentment ha estat reconeguda amb el premi Executive Leader 2019 atorgat per la Fundació EveryWoman.

Moderadora Taula Rodona

Anna

Anna Jimenez (Strategic Partnerships-Account Management Team a Kayak) Dirigeix l’equip de Gestió Estratègica de Comptes de Col·laboradors a Kayak. És experta en màrqueting i viatges en línia i és partidària d’augmentar la visibilitat de les dones a la indústria, co-fundadora de Women in e-Travel, una associació de dones professionals de la indústria del viatge digital amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat de les dones i promoure el lideratge 50/50. També lidera el Travel Massive Chapter de Barcelona, un moviment global per connectar les persones de la indústria dels viatges a nivell local, reunint marques de viatges principals, bloggers, startups i usuaris de viatges.

Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona