INFORMACIÓ GENERAL

PROGRAMA

Tarda 11 de Novembre 2020 - Jornada d'Emprenedors

Espai dirigit a la presentació de projectes que, oferint una idea singular, es puguin donar a conèixer i contribueixin a la transformació del sector turístic a partir de l’aplicació d’una mirada smart.

HORARIJORNADA D'EMPRENEDORS
17.00 - 17.15 h.

INAUGURACIÓ JORNADA D'EMPRENEDORS

  • Sr. Narcís Coll i Ferrer, President de CETT Fundació
  • Sra. Trinidad Molina Melero, Gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona
17.15 - 17.25 h.

KEY NOTE: SOLUCIONS PER RETORNAR LA SALUT AL TURISME DES DE L'EMPRENEDORIA

Aquesta ponència pretén donar a conèixer les propostes que, des d'una entitat reconeguda i de prestigi com l'Organització Mundial del Turisme, i des del seu component d'innovació i emprenedoria, s'estan treballant per dissenyar les possibles solucions als reptes plantejats per les conseqüències negatives de la COVID-19 al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Speaker: Natalia Bayona, Director of Innovation, Digital Transformation and Investments de l’Organització Mundial de Turisme (UNWTO)

17.25 - 17.45 h.

KEY NOTE: EMPRENDRE EN UN ESCENARI COVID19

Speaker: Sr. Hugo Palomar, Founder&CEO de Mindsetdigital.io

17.45 - 19:00 h.

TAULA RODONA: LIDERATGE FEMENÍ I EMPRENEDORIA. CONSIDERACIONS SOBRE LA CREACIÓ, DESENVOLUPAMENT I GESTIÓ DE PROJECTES

  • Luz Alvarado , Co-fundadora de ChartOK i BCN Chapter Leader en WHTT
  • Miriam Cordero, Head of / Senior Director Sales Strategy & Operations Southern Europe, Salesforce
  • Sara Pastor, Managing Director of Destinations EMEA, ADARA
  • Meritxell Bautista, CEO FibraCat
  • Cristina Caparrós, CEO de La Platjeta i Cap A Mar.

Moderadora: Anna Jiménez, Women in e-Travel CoFounder i Director of Strategic Partnerships a KAYAK

19.00 - 19.15 h.

LLIURAMENT DE PREMIS A L'EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA

  • Premi als Millors Treballs Finals de Graus del CETT – UB [de Turisme i del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques]
  • Premis als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT
  • Premis Treballs de Recerca de Batxillerat
19.15 - 19.45 h.

LLIURAMENT DELS XVI PREMIS CETT FUNDACIÓ PROJECTES EMPRENEDORS EN EL SECTOR TURÍSTIC, HOTELER I GASTRONÒMIC

19.45 - 20.00 h.

CLOENDA JORNADAEMPRENEDORS

  • Dr. José Antonio Pérez – Aranda, Director de l’Escola Universitària CETT-UB
Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: PROGRAMA | Smart Tourism Congress Barcelona
Membre afiliat:
Fotografia de: PROGRAMA | Smart Tourism Congress Barcelona