El CETT Smart Tourism Congress Barcelona, el 23 i 24 de novembre amb l'OMT com a coorganitzadora

18.02.2022
 
El CETT Smart Tourism Congress Barcelona, el 23 i 24 de novembre amb l'OMT com a coorganitzadora

La IV edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona tindrà lloc el 23 i 24 de novembre d’aquest any. Es tracta un congrés concebut com un espai global de referència i trobada entre professionals, acadèmics i estudiosos sobre el fenomen smart aplicat en el sector turístic. El congrés està organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, impulsada en 2016 pel CETT i la Universitat de Barcelona, conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona i la CETT Fundació. L'Organització Mundial de Turisme (OMT) n'és coorganitzadora.


Línies temàtiques

El congrés pretén abordar els reptes del sector després de la pandèmia a partir de fórmules innovadores, intel·ligents i sostenibles.

Les línies temàtiques són:

  • Gestió intel·ligent del turisme
  • Digitalització de les empreses i destins

Per a aquesta edició, es fa especial èmfasi en aquells aspectes que s'erigeixen com a palanca de canvi del sector com són la mobilitat intel·ligent aplicada al turisme o l'arribada i consolidació en 2022 del 5G en la societat.

El congrés té tres jornades (Jornada d'Emprenedors, Jornada Professional i Jornada Acadèmica) amb aquest programa provisional:

Dimecres, 23

Jornada Professional

Fòrum destinat a reunir acadèmics i actors rellevants de la indústria del turisme. El seu objectiu és transferir el coneixement entre l'acadèmia i la indústria a través d'una concepció intel·ligent del sector i tenint en compte els desafiaments presents i futurs i les necessitats del sector.

Jornada Emprenedors

Espai dirigit per a la presentació de projectes que tinguin una idea singular puguin donar-se a conèixer i contribuir així a la transformació del sector turístic a partir de l'aplicació d'una mirada smart. A més, en aquesta jornada es fa lliurament dels XVIII Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors en el sector Turístic, Hoteler i Gastronòmic.

Dijous, 24

Jornada Acadèmica

Fòrum perquè investigadors i estudiants comparteixin i discuteixin qüestions rellevants i d'avantguarda en el context del turisme intel·ligent emmarcades en les diferents línies de treball del congrés. Aquesta Jornada és un espai d’intercanvi de coneixement entre participants, tant ponents, comunicants I el públic en general. Al mateix temps, els autors dels treballs presentats tindran espai per comunicar i explicar les seves respectives investigacions.


Presentació de comunicacions al CETT Smart Tourism Congress Barcelona

Les comunicacions hauran de tractar sobre qualsevol dels temes d'interès del Congrés i seran avaluades de manera anònima pels membres del Comitè Científic. Aquelles que se seleccionin seran presentades oralment durant el IV CETT Smart Tourism Congress Barcelona i publicades, juntament amb les ponències, en un llibre d'actes digital amb ISSBN.

Altres col·laboradors

El congrés té la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona des de la seva primera edició.