SELECT at.id, ai.titol, ai.sinopsis FROM db_article_text at LEFT JOIN db_article_i18n ai ON ai.id=at.id WHERE at.culture = 'ca_ES' AND ai.culture = 'ca_ES' ORDER BY ai.titol LIMIT 0, 11

Cercar: a l'any ,dins de

de l'autor ,cerca similars

Següent

·
El Consell Plenari de l’Ajuntament va donar llum verda el passat 31 de març al nou Pla Estratègic de Turisme, el full de ruta que, amb l’horitzó 2020, aglutina el conjunt de polítiques municipals a desplegar durant els propers anys en matèria de turisme.
·
El Consell Plenari de l’Ajuntament va donar llum verda el passat 31 de març al nou Pla Estratègic de Turisme, el full de ruta que, amb l’horitzó 2020, aglutina el conjunt de polítiques municipals a desplegar durant els propers anys en matèria de turisme.
· El títol de graduat en turisme, a l'abast dels diplomats en turisme o TEAT
· El turisme CINEMATOGRÀFIC es consolida com a línia de recerca
El 2006, el CETT va apostar pel desenvolupament d’una línia estratègica de recerca vinculada al món audiovisual i el turisme. Fruit d’aquest treball, el 2008 naixia el web Barcelona Movie, l’eina més visible sobre turisme cinematogràfic en l’àmbit català durant els darrers tres anys. Un cop consolidat el projecte, ara l’objectiu és que el CETT esdevingui un centre de referència sobre el turisme cinematogràfic, tant en l’àmbit acadèmic com el professional.
· Noves bases per als Premis als MILLORS CRÈDITS de SÍNTESI
Des d’ara, l’alumnat de tot Catalunya pot optar al Premi al Millor Crèdit de Síntesi/Projecte de Cicle dels Cicles Formatius de Grau Superior en matèria de turisme i hoteleria, atorgat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT.
· Vueling, l’aerolínia de nova generació amb més de 7 milions de passatgers
· "BARCELONA MOVIE", un projecte sobre turisme i cinema fet realitat
“Barcelona Movie” és la culminació d’un projecte iniciat a l’EUHT CETT-UB, el TDP, destinat a dotar les destinacions turístiques d’eines de màrqueting vinculades a les pel·lícules per al seu ús estratègic i operatiu. Fruit de l’acord amb Turisme de Barcelona neix l’espai web www.barcelonamovie. com, on s’ofereixen les rutes temàtiques “Barcelona Movie Walks”.
· "SABOR E SABER", un proyecto pionero de máster hecho realidad
· 10 anys de relació amb l'Hotel Roger Smith
· 10 ANYS de Turisme de Barcelona
Han passat 10 anys des que el 8 de setembre de 1993 es creà el Consorci Turisme de Barcelona, com a instrument per a la promoció turística de la ciutat. Durant aquests deu anys d'existència, el balanç turístic a Barcelona es pot titllar d'espectacular. Entre 1990 i 2002, el nombre de pernoctacions va créixer d'un 130%, situant-se com a ciutat turística més dinàmica del continent europeu

Següent