L’ANTIC ALUMNAT arreu del MÓN

Abril 2018, número 35
Veure PDF a
pàgina complerta

“La meva família ha estat sempre molt lligada a l’hostaleria –el 70 % té o ha tingut restaurants i bars– fins al punt que jo, quan era molt petit, jugava sota la màquina de tallar el pernil, a la cuina, i així la meva mare em vigilava mentre es feia el servei al restaurant.” RAÚL GARCÍA CARCELERO explica així la seva relació amb el món de la restauració; una relació que anys més tard es va traduir en vocació.

Qui també, com en Raúl, té un “parentiu” amb el sector turístic és l’ASSUMPTA ROIG: “La meva família és del sector turístic, però jo, en acabar el batxillerat, vaig decidir començar una carrera universitària. Al segon any em vaig adonar que no em volia dedicar a allò tota la meva vida, així que vaig reflexionar sobre què em venia de gust fer. Va ser llavors quan em vaig decidir a començar al CETT la formació de Tècnic Superior en Direcció de Cuina."