EL CETT i la presència internacional

Abril 2009, número 17
Veure PDF a
pàgina complerta

Paral·lelament a la trajectòria de 40 anys del CETT s’ha esdevingut la trajectòria professional de l’alumnat que s’hi ha format durant tants anys i que avui dia treballa en el sector turístic i hoteler d’arreu del món.
Són molts els qui avui en dia ocupen càrrecs al capdavant de destacades empreses, els qui han dedicat tota una vida al servei de les persones o els qui tot just comencen a relacionar-se amb el sector; però gairebé tots reconeixen el valor dels coneixements adquirits.
L’alumnat del CETT és present a tot el món, ja es tracti dels que han triat l’estranger per desenvolupar el seu camí professional, com alumnes d’altres països que han vingut per formar-se. A més, els vincles internacionals del CETT vénen reforçats per acords de col·laboració i convenis amb institucions de tot tipus, i per un model que ha procurat des de sempre que l’alumnat conegui altres maneres de fer, d’aprendre, de treballar, fomentant les estades i els intercanvis amb centres de reconegut prestigi d’altres països.