Editorial
El nou Campus CETT-UB
Notícies
EL SALÓ CELEBRA 25 ANYS amb ofertes especials i noves propostes per personalitzar el viatge
3a edició del BARCELONA TOURISM SUMMIT
OPEN CAMP fa reviure als visitants els 25 anys dels Jocs Olímpics del 92 en la seva segona temporada
Barcelona, el repte de GOVERNAR EL TURISME
1a reunió de la TAULA SECTORIAL de turisme i habitatge
INTO 2016 i el turisme experiencial
CETT en Acció
CARLES PUIGDEMONT INAUGURA les noves instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
L’ALUMNAT del CETT INAUGURA les instal·lacions amb una FESTA
Àgora BCN celebra el Torneig Esportiu CETT 2017
Els premiats dels XXXIII PREMIS ALIMARA TURISME 360
GASPAR ESPUÑA I BERGA, guardonat en els PREMIS DEL CONSELL CATALÀ
CETT Consultors
El CETT-UB adopta la tecnologia HOSCO com a PLATAFORMA PRÒPIA D’INTERMEDIACIÓ
HEALTHY EVENTS ALIMARA: garantint el benestar dels hostes
Responsabilitat Corporativa
EL CETT als mitjans de COMUNICACIÓ
FLAIXOS
Tema
EL TURISME RESPONSABLE I LA CIUTAT EDUCADORA
Entrevista
JOAN ELIAS, rector de la Universitat de Barcelona
CETT Formació
7* MICHELIN es reuneixen a la XI TROBADA GASTRONÒMICA CETT
Es presenten noves DADES de L’OTR a PALMA DE MALLORCA i a GALÍCIA
Concursos Gastronòmics
El CURS D’EXPERT EN REVENUE MANAGEMENT, la formació indispensable
Les pràctiques a L’HOTEL CASA FUSTER, una oportunitat única
Coneguem els DOCENTS del CETT
SORTIDES formatives de l’alumnat
FLAIXOS
Cuina i química
La “CUINA MOLECULAR” també entén de farines i midons
Coneguem Catalunya
Nova estratègia per a la promoció del turisme cultural
Internacional
L’APRENENTATGE a l’estranger: noves oportunitats per a la FORMACIÓ
El CETT més universal
GO ABROAD WITH CETT-UB, la jornada sobre mobilitat acadèmica
Visites acadèmiques
Opinió
SIS CONTROVÈRSIES i un RESET
Estudis i investigacions
Volum especial de la revista ARA dedicat a l’STCB
El CETT participa en el PROJECTE EMBLEMATIC, seleccionat per la Unió Europea
Turisme, LITERATURA i BARCELONA
Aproximació a l’ús de SISTEMES de FIDELITZACIÓ en el sector hoteler
El procés de CONSUM i la generació d’EXPERIÈNCIES en el sector hoteler
Mirades que construeixen les CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
Ceviche de sorell, camarons, cireres, rave, blat de moro, sisho morat i salicòrnia
CETT Alumni
L’ANTIC ALUMNAT emprenedor
L’ANTIC ALUMNAT del CETT AVUI
L’ANTIC ALUMNAT arreu del MÓN
Maria Teresa Díaz Comas, nova directora del Comitè Executiu d’Skål Internacional